Afrodita nas je ekskluzivno povabila v svoje razvojne laboratorije in nam razkrila anti-age moč novih lepotnih shotov

Kozmetika Afrodita je naša največja kozmetična hiša in njihove koži prijazne negovalne izdelke dobro poznajo potrošniki doma in po svetu. Manj znano pa je, kje in kako le-ti nastajajo. Zato so se odločili, da predstavnike medijev in vplivneže, med drugim tudi GRAZIO, povabijo v osrčje svoje zgodbe, v njihove razvojne laboratorije v Rogaški Slatini. Tam so nam premierno predstavili razvojno pot dveh novih lepotnih SHOTOV Afrodita Professional, ki premikata meje sodobne ANTI-AGE nege!

V oddelku razvojnih laboratorijev nas je sprejela vodilna razvojnica programa Afrodita Professional, Lucija Nemeš, ki je predstavila delovanje laboratorijev ter dva nova izjemna izdelka Afrodita Professional. Oba se ponašata z v visoko koncentracijo dveh najbolj »iskanih« aktivnih sestavini ta hip: RETINOL nove generacije: Hydroxypinacolone Retinoate (HPR) in BAKUCHIOL visoke čistosti: Sytenol®A ter z izjemnimi učinki. Učinkovito popravljata znake staranja tako na epidermalni kot tudi na dermalni ravni, hkrati pa bistveno izboljšata tudi stanje mastne, nečiste kože.

Kot je pojasnila:  »Next Generation Retinol Shot vsebuje novodobni HPR retinoid, ki je v primerjavi s klasičnim retinolom bistveno bolj stabilen, manj dražilen ter dokazano visoko učinkovit. Je pravi anti-age superheroj  za bolj gladko, čvrsto in polno kožo z manj gub!

Bakuchiol Shot pa je pravi čudežni lepotni eliksir z visoko, kar 2 % koncentracijo bakuchiol-a. Predstavlja izjemno učinkovito, 100 % naravno alternativo retinolu, ki ne povzroča draženja ter je primerna tudi za občutljivo kožo. Ob redni uporabi bistveno zmanjša gube, hiperpigmentacijo in mozolje.«

Oba shota sta nas več kot navdušila, znašli pa smo se pred dilemo, katerega torej izbrati. Strokovna svetovalka Kozmetike Afrodita Mojca Hernaus nam je pojasnila, da lahko uporabljamo kar oba hkrati, saj se izdelka Next Generation Retinol in Bakuchiol Shot med seboj izvrstno dopolnjujeta ter v medsebojni sinergiji zagotavljata izvrstne rezultate.

Nova lepotna koncentrata sta kompatibilna tudi z vsemi ostalimi, že obstoječimi Beauty Filler Shoti iz Afrodita Professional ponudbe ter primerna za vegane.

Kozmetika Afrodita je s predstavitvijo ponovno potrdila svoj kozmetični primat in nadaljuje uspešno zgodbo o svojih izdelkih, ki nastajajo z velikim ustvarjalnim navdihom zaposlenih ter  v tesni prepletenosti znanosti in narave.

Še več utrinkov z našega druženja v Afroditinih razvojnih laboratorijih pa si poglejte v spodnji galeriji:

This slideshow requires JavaScript.

Izdelka sta na voljo v prodajalnah Kozmetika Afrodita (Ljubljana- Kongresni trg 15 in Rogaška Slatina), v partnerskih kozmetičnih salonih ter v spletni prodajalni.

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si