Afroditin X lifting shot navdušuje

Predstavljen X lifting shot Afrodita Professional – edinstvena kombinacija 5 vodilnih peptidov na tržišču, ki v samo v petih dneh pomladijo izgled kože za 5 let! GRAZIA navdušena razkriva podrobnosti!

Nad mestom, natančneje v šov restavraciji Nebo v centru Ljubljane, je zasijala nova Afroditina zvezda: revolucionarni izdelek Afrodita Professional X lifting shot, ki posnema delovanje botulinum toksina -a, vendar povsem neinvazivno, torej brez injekcijske igle, opogumlja, da se staramo naravno. GRAZIA je navdušena!

Na magičnem dogodku sta povabljenim skrivnosti izjemnega X shot izdelka odkrivala voditeljica Nina Osenar Kontrec in čarodej Magic Aleksander. GRAZIA je bila tam in z vami deli utrinke z čudovitega dogodka!

Nina Osenar Kontrec je tudi Grazia meseca, zato vabljene k branju intervjuja z njo v čisto novi oktobrski številki!

Kot je poudarila Nina, gre za kozmetični izdelek, ki obljubljeno dejansko dostavi, saj vsebuje edinstveno kombinacijo 5 vodilnih peptidov na tržišču, ki v samo petih dneh pomladijo izgled kože za pet let!

Navdušenje ob predstavitvi so dodatno stopnjevale atraktivne plesalke s pevko Astrid, številni povabljeni iz Sloveniji in Hrvaške pa so se strinjali, da se je zgodil nepozaben in glamurozen dogodek v odlični družbi gostiteljice Kozmetike Afrodita.

X LIFTING SHOT Afrodita Professional je na voljo v prodajalnah Kozmetike Afrodita (Ljubljana – Kongresni trg 15 in Rogaška Slatina), v partnerskih kozmetičnih salonih ter v spletni prodajalni.

This slideshow requires JavaScript.

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si