Rdeči odtenki za praznični december

Že dobro smo zakorakali v čarobni december, ulice so zasijale v prazničnih lučeh in vse že diši po piškotih ter kuhanem vinu. Tradicionalna božična barva ostaja rdeča, zato je GRAZIA za vas pripravila izbor ličil v rdečih odtenkih, ki jih lahko vključite v svoje praznične videze. Ob tem si vseeno velja zapomniti – ne pretiravajte. Za praznične zabave si sicer lahko dovolite nekoliko več, kljub vsemu pa ličila uporabljajte premišljeno in estetsko.

1. Rdeča šminka

Rdeča šminka je sicer v modi skozi vse leto, saj poudari zapeljivost ženske in ji podari samozavest, vseeno pa je najbolj priljubljena ravno pri prazničnih videzih. Za vsako naj bi obstajal popoln odtenek šminke, le poiskati ga je treba.

GRAZIA nasvet: ženskam s svetlo poltjo najbolj pristajajo koralni odtenki rdeče, saj gre za izrazito barvo, ki pa vseeno ni pretirana. Tistim s temnejšo poltjo pa odlično pristajajo močni rdeči odtenki, kot je na primer barva temno rdečega vina ali barva slive.

Blagovna znamka Clinique ponuja kolekcijo rdečih šmink v sedmih različnih odtenkih, ki odlično popestrijo vsako polt in se lahko uporabljajo tudi kot rdečilo na licih. So izjemno pigmentirane ter nudijo popolno prekrivnost in visoki sijaj, zagotavljajo celodnevno obstojnost, izvleček granatnega jabolka in skvalan pa skrbita za mehkobo in vlažnost kože.

2. Rdeče senčilo

Rdeči odtenki senčil so za vsakodnevni videz nekoliko neobičajni, saj se večina žensk raje poslužuje osnovnih in nevtralnih odtenkov. Kljub temu pa je ravno čas praznikov morda tudi čas, da poskusite nekaj novega. Videz z rdečim senčilom lahko izgleda odlično, a vseeno bodite nekoliko pazljive, saj lahko rdeča barva daje vtis utrujenih oči. Zavedajte se, da rdeča senčila pristajajo ženskam z močno energijo in temperamentom, ki ne želijo ostati neopažene.

Znamka ličil MAC Cosmetics v svoji novi liniji prazničnih ličil ponuja tudi senčilo za veke v rdeči barvi, z nekoliko temnejšim podtonom in bleščicami . Si upate?

3. Rdeč lak za nohte

Rdeč lak za nohte je kot nalašč za praznične dni. Na nohtih si lahko omislite še kakšen drobni božični vzorec in bleščice, ki bodo pričarale božično vzdušje.

Rdeč lak za nohte z bleščicami lahko najdete tudi v novi kolekciji lakov za nohte PUPA Milano, v katerega se je GRAZIA popolnoma zaljubila.

 

Naslovna slika: IG @aliucaryilmaz

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si