Cacharel predstavlja novo dišavo YES I AM BLOOM UP!

YES I AM BLOOM UP! je nova Cacharel-ova dišava v YES I AM kolekciji! Nov ‘fizzy cremoso’ vonj vas bo takoj prevzel, tako kot tudi njihova nova kampanja z navdihujočo mlado ameriško igralko Skai Jackson.

Sinonim za mladost in svobodo je Cacharel že od leta 1978 zvesti sopotnik mladih žensk v različnih obdobjih življenja: Anaïs Anaïs – prvi vonj deklic, Amor Amor – deklaracija prve ljubezni… Z dišavo YES I AM, predstavljeno leta 2018, Cacharel pozdravlja novo neodvisnost
mlade ženske. YES I AM je samopotrditev, je izražanje lastne identitete, je pozitivna energija. Ženstvenost, ki zasleduje in uresničuje zadane cilje s pomočjo pozitivnosti in dobre energije. Sedaj je čas za nov poživljajoč zasuk: YES I AM BLOOM UP! zadnja dišava, ki poka od veselja in sreče. Je povabilo h koraku naprej, k nadaljevanju zgodbe o neodvisnosti in uresničevanju ciljev. YES I AM BLOOM UP! pravzaprav vpije “DA” – ‘YES!’.

OPTIMIZEM S PENEČIM PREOBRATOM

YES I AM BLOOM UP! podarja izvirni YES I AM začinjeni dišavi vesel in optimističen podpis. Ta ‘fizzy cremoso’ je poln svežine in sijaja. Je bleščeč vonj, s kontrastnimi cvetnimi in sadnimi notami, ki izvabijo nasmeh, ki se mu ni moč upreti! Dišava YES I AM BLOOM UP! je delo master parfumerjev Honorine Blanc in Alexis-a Grugeon-a, ki ohranja YES I AM podpis in mu dodaja peneč zasuk za dobro počutje in pozitivne vibracije. BLOOM UP! osvoji z energijskimi in osvežujočimi notami rdečih jagod in super esenco zelene mandarine, ki se pomešajo s cvetno sredino rdeče potonike in sončnega cveta pomaranče, ter se zaključijo z notami ugodja: benzoin in esenca sandalovine.

 

This slideshow requires JavaScript.

VEČ KOT LE STEKLENIČKA

YES I AM ikonična steklenička v obliki rdečila za ustnice je simbol samozavestne ženske. Nova dišavna steklenička YES I AM BLOOM UP! sije z iridescentnim rdeče rožnatim sijajem. Na voljo je v 30ml, 50 ml and 75ml EDP.

OBRAZ NAVDIHA: SKAI JACKSON

YES I AM BLOOM UP! obraz Skai Jackson, ki je pričela z igranjem že pri 5 letih. Najbolj prepoznavna je po vlogi Zuri Ross v Disney-evi seriji Jessie (2011-2015), enako popularna je tudi v Bunk’d (2015-2018). Leta 2019 je izdala svoj knjižni prvenec: Reach for the Skai: How to Inspire, Empower and Clapback. Bila je polfinalistka v ameriškem šovu Dancing with the Stars (USA). Je vneta zagovornica socialnih pravic in pogosto uporablja kanal YouTube za boj proti nasilju in rasizmu. Njena prepoznavnost je izjemna: na družbenih omrežjih ji sledijo milijoni ljudi – TikTok (20.8M) in Instagram (8M). Angažiran mlad obraz Skai Jackson je popolna izbira za znamko Cacharel in njene ključne vrednote. Njen cilj je promovirati moč žensk, je zvesta podpornica in partnerica Inspiring Girls International – organizacije, ki povzdiguje glas mladih žensk, deklet ter iz njih ustvarja vzornice novih generacij. GRAZIA je navdušena! Posneli so tudi YES I AM BLOOM UP! film, ki je živahen in kot nalašč za mlado TikTok generacijo: hiter, zabaven in navdihujoč. Seveda s Skai Jackson v glavni vlogi. Njihov fotograf Micaiah Carter je poznan po sodelovanju s številnimi revijami, med njimi Vogue in Vanity Fair.

GRAZIA se je zaljubila v šik stekleničko, ki izžareva samozavest in moč, a hkrati ohranja tudi prefinjenost in ženstvenost. Preizkusite nove note cvetlic in sadja ter vstopite v pomlad s čudovitim vonjem YES I AM BLOOM UP parfuma!

 

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si