Nova čutna dišava pomladi

Predstavljajte si, kako na jasen pomladni dan diši Provansa … Aromatično, poživljajoče in rahlo cvetlično zaradi divjih rož in trav, ki v izobilju cvetijo po gričevnati južni Franciji. Med njimi raste tudi muškatna kadulja z značilno nežno, aromatično, poživljajočo dišavo, ki je kot sama esenca drzne, neustrašne ženske. Njeno osebnost je L’OCCITANE ujel v novo dišavo HERBAE par L’OCCITANE Sauge Sclarée, ki združuje sijajno svežino, zelene note muškatne kadulje in kašmirski les ter naraven izvleček iz muškatne kadulje iz Provanse.

Mojstrice dišav, ki so ustvarile to drzno, čutno in skrivnostno dišavo Herbae par L’OCCITANE Sauge Sclarée, o njej pravijo: »Za žensko z močno osebnostjo, ki nikakor ni običajna, smo ustvarile edinstveno dišavo. Navdih smo našle v šopku posušene muškatne kadulje. Ta šopek razkriva izvirno dimno aromo, ki spominja na mističen vonj po kadilu. To je bila naša osnova za kreacijo drzne, čutne in skrivnostne dišave za edinstveno žensko, ki si upa biti pristna.« –Nadège Le Garlantezec, Shyamala Maisondieu & Louise Turner

1. Eau de Toilette Herbae par L’OCCITANE Sauge Sclarée, 50 ml

V Provansi med divjimi travami raste muškatna kadulja z značilno nežno, aromatično, poživljajočo dišavo, ki je kot sama esenca drzne, neustrašne ženske. Njeno osebnost je L’OCCITANE ujel v novo dišavo Eau de Toilette Herbae par L’OCCITANE Sauge Sclarée, ki združuje sijajno svežino, zelene note muškatne kadulje in kašmirski les. Za svež prvi vtis poskrbita sijajna grenka pomaranča in bergamotka, ki se nato umakneta toplemu, očarljivemu srcu, v katerem se živahen rdeči timijan in zelene note muškatne kadulje srečajo z divjimi travami in mošusno angeliko. Nazadnje se dišava usidra v lesno in dimno osnovo iz kašmerana in elemija, ki jima sledi jantarna aroma.

2. Parfum v gelu Herbae par L’OCCITANE Sauge Sclarée, 10 ml

Parfum v gelu Herbae par L’OCCITANE Sauge Sclarée z lahko teksturo omogoča preprost nanos na pulzne točke, kožo pa ovije s subtilno dišavo, ki združuje sijajno svežino, zelene note muškatne kadulje in kašmirski les. Zaradi priročne embalaže vas lahko spremlja vsepovsod za dišavne dotike kadarkoli čez dan.

 

3. Gel za prhanje Herbae par L’OCCITANE Sauge Sclarée, 50 ml in 250 ml

Gel za prhanje Herbae par L’OCCITANE Sauge Sclarée nežno očisti kožo, Njegova prijetna lahka tekstura pa kožo ovije s subtilno dišavo.

4. Lepotilno mleko za telo Herbae par L’OCCITANE Sauge Sclarée, 50 ml in 250 ml

Lepotilno mleko za telo Herbae par L’OCCITANE Sauge Sclarée je obogateno s karitejevim maslom ter pomaga nahraniti, navlažiti in zmehčati kožo. Telo ovije s subtilno dišavo, ki združuje sijajno svežino, zelene note muškatne kadulje in kašmirski les.

5. Krema za roke Herbae par L’OCCITANE Sauge Sclarée, 30 ml

 Krema za roke Herbae par L’OCCITANE Sauge Sclarée je obogatena s karitejevim maslom ter pomaga navlažiti in nahraniti kožo.

6. Parfumsko milo Herbae par L’OCCITANE Sauge Sclarée, 100 g

Parfumsko milo Herbae par L’OCCITANE Sauge Sclarée je izdelano na osnovi rastlinskih olj. To aromatično, zeleno in poživljajoče parfumsko milo je čutno in skrivnostno, kožo rok in telesa pa nežno očisti ter ovije s subtilno dišavo, ki združuje sijajno svežino, zelene note muškatne kadulje in kašmirski les.

Nova kolekcija je na voljo v trgovinah L’OCCITANE in spletni trgovini od 5. maja 2022 dalje.

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si