Anja Medle je nova modna urednica revije GRAZIE

Modna revija GRAZIA ob 13. obletnici izhajanja v Sloveniji s kadrovskimi spremembami. Ekipi se je pridružila modna oblikovalka in poznavalka, ki je na mestu modne urednice zamenjala dosedanjo Teso Jurjaševič, najbolj poznano kot vplivnico.

S tem GRAZIA še bolj utrjuje svoj modni status, ki ga gradi že od marca 2011, ko je izšla prva številka te modne revije v slovenskem jeziku, medtem ko italijanska obstaja že več kot 80 let! Kot o sebi sama pove Anja Medle, je že od malega občudovala lepe stvari, oblačila in urejene gospe, ki s svojo posebno energijo pustijo pečat. Uredništvo je prepričano, da bo zamenjava modne urednice razburkala modno sceno pri nas in se še bolj kreativno lotevala interpretacije mode skozi oči izšolane modne oblikovalke, ki stavi na premišljene in dodelane detajle.

Foto: Boštjan Pucelj

Foto: Jure Makovec

S svojimi modnimi kosi, ki zagotovo izstopajo iz okvirjev, je Anja z Medle Brand prisotna vsako leto na LJFW, nosile pa so jih tudi zvezdnice, kot so Senidah, Sheby, Amaya, Kataya in Severina. Z velikim zanimanjem bomo spremljali njen vpliv na estetiko GRAZIE!

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si