By Malene Birger jesen 2023

“V Skandinaviji se večji del leta počutim kot jesen in zima, zato se enostavno povežem z letnim časom. Zato se je ta kolekcija res razvila iz pregledovanja garderobe in predvsem poseganju po kaj bi sama želel nositi” – Maja Dixdotter, kreativna direktorica

Nova kolekcija znamke By Malene Birger predstavlja širok nabor jaken in plaščev, vse od začetnih prehodnih pa vse do elegantnih, zimskih volnenih plaščev. Želja po toploti in intimnosti je navdihnila serijo pletenin, ki povzemajo bogat minimalizem, kar je znamka By Malene Birger. Seveda v kolekciji ne manjkajo močni kostimi in znamkini go-to kosi kot sta kratka usnjena jakna in široka obleka, ki tokrat prihaja v volneni verziji. Barve sezone so preproste in zemljske, videzi pa zaokroženi z dodatki kot so klobuki, velike usnjene torbe in šali z resicami.

Kolekcija jesen 2023 je iskren dokument boemske minimalistke, ki se ozira po preteklih sezonah, a ostaja zvest kodam znamke; modni kosi so plasteni med seboj, brez opaznih okraskov kot popolna podlaga za nov motiv.

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si