Barbara Repinšek: “Ženska je neraziskano vesolje.”

»Rada bi, da se ženske v mojih oblačilih počutijo unikatne. Ene in edine. Vedno izbiram naravne materiale. Svilo, volno, bombaž in viskozo. Ker smo ves čas obkroženi večinoma s sintetiko, opažam, da smo pozabili, kako prijetno se je oviti v naravne materiale, pa četudi se narahlo pomečkajo in potrebujejo malo več nege pri vzdrževanju,” je ob odprtju avtorskega POP-UP dogodka Črna moč, črna noč povedala ustvarjalka modnih oblačil Barbara Repinšek.

Zbrane je na modnem dogodku pozdravil Celjan Boštjan Dermol, ki navdušenja nad črno barvo ne skriva: “Kaj je črna brez bele? In bela brez črne? Skupaj sta jin in jang. Celota, zaključen krog. Vsaka barva je lepa, če je črna.”

Za celjsko ustvarjalko modnih unikatnih oblačil Barbaro Repinšek to ni prvi niti zadnji dogodek, zelo rada svojim strankam in širše približa modo s poudarkom na naravnih materialih in unikatnosti. Njeni dogodki pa so vedno poslastica za oči in dušo. In zakaj je tokrat izbrala črno? “Črna barva nič ne da in nič ne vzame. Jaz jo pogosto oblečem, kadar sem utrujena, ker črna poskrbi, da mi ne vzamejo še tisto malega energije, ki jo imam. Sicer pa je črna sinonim za eleganco, ekstravaganco, futurizem. Je seksi in je uporabna povsod. Edino kar res priporočam v svetlih odtenkih, so poroke, birme in obhajila, ker se mi zdi, da je ogromno drugih priložnosti, ob katerih se črna odlično poda.” Tik pred koncem leta, za praznične večerje je kot nalašč pravi čas za novo črno obleko, zato GRAZIA pozdravlja črno izbiro.

O moči.

 

“Moč je močna reč. Je volja in energija, da zaviham rokave in naredim življenje lepo. Moč imam za podporo svojim otrokom, družini in prijateljem. In srečna sem, ker imam okrog sebe ljudi, ki so močni, da lahko skupaj jadramo po tem našem vesolju.” (B. Repinšek)

O ženski, neraziskanem vesolju.

 

“Ženska je neraziskano vesolje, ker nikoli ne veš, s katero nogo je zjutraj stopila iz postelje. Nikoli ne veš, kaj jo bo piknilo tisti trenutek in v katero smer jo bo odneslo.”

O unikatnosti.

 

“Svet sta preplavili sintetika in uniformiranost. Gigantske družbe tekstila izdelujejo izdelke v velikih količinah in tako se lahko kaj hitro zgodi, da boste na katerem koli dogodku srečali še kakšno osebo v enaki obleki.”

 

Se vidimo v Celju (Glavni trg 8)!

 

Foto: Jaša Recko

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si