Barcaffè skupaj s slovenskimi skakalci predstavlja nagradno igro z bogatimi nagradami

Barcaffè skupaj s člani slovenske skakalne reprezentance, v duhu njihove nove komunikacijske kampanje Dobra kava te zbudi, najboljša te premakne, motivira ljudi, da stopijo iz cone udobja in se premaknejo.

Pri Barcaffè si že dolgo prizadevajo, da podpirajo mlade in uspešne športnike, ki nas s svojimi uspehi združujejo, navdajajo s ponosom in motivirajo, da smo tudi sami bolj uspešni. Zlati sponzor so tudi slovenski skakalni reprezentanci, zato so v novo kampanjo vključili ene izmed naših nadpovprečnih skakalcev Petra Prevca, Niko Križnar, Špelo Rogelj, Emo Klinec, Anžeta Laniška, Timija Zajca in Tilna Bartola. Da bi proslavili uspešen zaključek skakalske sezone, naši skakalni junaki vabijo na skodelico kave Barcaffè.

Nagradna igra, ki se že odvija na Barcaffèjevem družbenem profilu Facebook in kjer bodo tudi objavljeni vsi nagrajenci, uresničuje želje in riše nasmehe na obraz vsem navijačem naše uspešne skakalne reprezentance in adrenalinskim navdušencem. Pri Barcaffè sporočajo, da bodo nagrajence zabavne nagradne igre nagradili z adrenalinskim spustom po najbolj strmem ziplinu na svetu, z druženjem ob kavi Barcaffè s člani slovenske skakalne reprezentance in dvema VIP kartama za Planico 2023.

Pohitite, nagradna igra je časovno omejena. Pravila nagradne igre najdete na www.barcaffe.si

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si