Barva las, ki je osvojila letošnjo pomlad

Kot pravijo, so lepi in zdravi lasje najlepši modni dodatek, barva las, pa je definitivno tista, ki doda piko na i celotnemu videzu.
Od temno rjavih do oranžnih nijans, poglejmo katera barva je trenutno najbolj v trendu.

Zelo dolgo so dominirale različne blond barvne nianse, od hladnejših do toplejših ‘brond’ tonov, zdelo se je, da se jih ne moremo nasititi. Z novo modno sezono pa se je trend tudi pri barvah las nekoliko obrnil in zopet prihajajo na vrsto rjavolaske in (celo) oranžnolaske.

Hailey Bieber je ena izmed prvih, ki je nov barvni trend z imenom “Expensive Brunette” izstrelila med zvezde in s tem tudi v salone po vsem svetu. Gre za barvo, ki daje občutek luksuza, kljub minimalizmu. Poudarek je na sijaju in zdravju las, zelo enostavno pa jo je ustvariti, saj jo je z lahkoto mogoče izpelajti iz vašega naravnega rjavega odtenka las. Od vas je odvisno, ali boste izbrali bolj topel ton (kot je recimo chestnut ali caramel) ali pa boste izbrali rahlo hladnejše rjave tone, kot recimo dark espresso ali chai latte.

IG @haileybieber

Kar je pri “Expensive Brunette” ključno, da je barva zasnovana tako, da je videti draga, medtem ko je relativno nezahtevna za vzdrževanje. Zato ni presenetljivo, da so se mnoge zvezdnice odločile za to izbiro.

IG @itsnotsonia

Poleg rjavih tonov, pa so letos v ospredju tudi oranžni. V modo jih je na nek način lansirala kar Pradina revija v Milanu, kjer je so manekenki Kendall Jenner in Guido Palau preobrazili v rdečelaski. Tako je oranžno-bakreni trend vstopil v modo in moramo priznati, da nam oranžne nianse še nikoli prej niso bile tako všeč.

IG @kendalljenner

IG @gigihadid

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si