Toplo žensko druženje z Natcosmetics

Mlada znamka z vrsto izkušenj Natcosmetics je v starem mestnem jedru Celja ob materinskem dnevu organizirala dogodek razvajanje mami&hči, na katerem je predstavila tudi svoje naravne kozmetične izdelke.

Natcosmetics je znamka naravne kozmetike, ki je odraz njene ustvarjalke Nataše – znanstvenice in ženske. Skrb za lastno zadovoljstvo ter zadovoljstvo njenih bližnjih, je prenesla v izdelke, ki negujejo kožo. Ker je prepričana, da nam je čas, ki ga preživimo s svojimi najdražjimi prepogosto samoumeven, je ob materinskem dnevu skupaj z IR doživetja organizirala prav posebni dogodek razvajanje mami&hči. Na njem so pozornost posvetili razvajanju kože in lepotnim ritualom z naravnimi kozmetičnimi izdelki Natcosmetics, s terapevtko Natalijo Kolarič pa so govorili tudi o negi obraza. Poleg lepotnega razvajanja so vsi prisotni uživali tudi v kulinaričnem doživetju.

Dogodek, na katerem so gostili kar 25 žensk, so zaključili z mislijo Nataše:

“Vsem vam, mamicam, ženskam in deklicam, ki še boste postale mame: za najlepši in najtežji poklic na svetu vam pošiljam svojo srčno energijo, srčen razum in srčno potrpežljivost. Kajti tega nam, kot mamicam, ženskam, nikoli ne sme zmanjkati. In če kak trenutek malo padete, se spomnite: vsi kdaj pademo. In kar je pomembno, vedno znova se poberemo – in to zmoremo zaradi naše srčnosti, velikega maminega srca, ki ga vsaka od nas nosi sleherno sekundo s sabo.”

Več o znamki naravne kozmetike Natcosmetics in o izdelkih, ki jih ponuja, pa preberite na njihovi spletni strani.

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si