Boss in Hugo predstavljata novo promocijo s svetovnimi zvezdniki

Ena največjih modnih hiš Hugo Boss ponosno predstavlja novo promocijo za blagovni znamki Boss in Hugo s svetovnimi zvezdniki.

Promocija naznanja novo vizijo podjetja in predstavlja nov logotip blagovne znamke BOSS, ki so ga spremenili po skoraj 50-ih letih.

BOSS s sloganom #BeYourOwnBOSS uvaja novo, moderno identiteto blagovne znamke, a ostaja zvest svojemu perfekcionizmu, ki nas bo še naprej navdihoval s svojim stilom, drznostjo, edinstvenimi kroji ter visokokakovostnimi materiali.

V promociji  #BeYourOwnBOSS sodelujejo priljubljeni svetovni zvezdniki: vrhunska manekenka in zvezdnica resničnostnega šova Kendall Jenner, ameriška modela Hailey Bieber in Joan Smalls, ameriški raper Future, mednarodna TikTok zvezda Khaby Lame, korejski igralec in pevec Lee Min-ho, britanski profesionalni bokser Anthony Joshua, italijanski teniški igralec Matteo Berrettini in nemška atletinja Alica Schmidt.

Matteo Berrettini

Blagovni znamki Boss in Hugo sta vam z novo kolekcijo pomlad/poletje 2022 na voljo v Emporiumu, Galeriji Emporium in v spletni trgovini Emporium.si. Več pa si poglejte v spodnjem videu in fotogaleriji:

 

This slideshow requires JavaScript.

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si