BOSS je prevzel Dubaj: novo obdobje za blagovno znamko

Po lansiranju uspešne kampanje in posodobitve blagovne znamke, je BOSS naredil še korak dalje s spektakularnim dogodkom, ki ga je 10. februarja organiziral v Dubaju, sredi puščave pod zvezdami.

Dogodek je ekskluzivno potekal v Dubai Desert Conservation Reserve kampu, kjer so slovesno razkrili film, ki je prikazoval novo »see now, buy now« kolekcijo, v dramatični pokrajini, prežeti z razgledi na sončne vzhode in zahode sredi puščave. Posebni gostje so prispeli na peščene sipine, preden so doživeli izkušnjo električne prezentacije nove kolekcije in nadaljevali z zabavo pozno v noč.

Na dogodku je bila predstavljena kolekcija pomlad/poletje 2022, prva, ki je izšla po “osvežitvi” blagovne znamke BOSS v začetku tega leta. Blagovna znamka tokrat z njo prikazuje drzen ter dinamičen dizajn. Kolekcija je ustvarjena za posameznike, ki sledijo svojim sanjam s stilom, odlikujejo pa jo črna, bela in kamelja barva, ki dopolnjujejo sproščen in športen videz kolekcije. Kolekcija bo kupcem takoj dostopna preko spleta in v globalnih poslovalnicah, s čimer BOSS zopet dokazuje svojo samozavest in pogum.

Lucien Laviscount in Ashley Park

V zanosu svoje zadnje kampanje, je znamka BOSS na dogodku gostovala vrsto raznolikih in znanih obrazov, predvsem pa so bili izpostavljeni tisti, ki prav tako kot BOSS izbirajo zase lastna pravila. Matteo Berrettini, Khaby Lame in Alica Schmidt, talenti, ki so bili obrazi zadnje kampanje #BeYourOwnBOSS, niso bili videni le v vlogi gostov, ampak tudi kot modelov v filmu.

Inovativna manekenka Precious Lee je bila prav tako obraz nove kampanje kot gostja na dogodku, poleg nje pa še ameriška pevka Teyana Taylor, britanski igralec Lucien Laviscount in ameriški model Taylor Hill. Na dogodku je bila videna tudi Madeline Stuart, ki je prvi profesionalni model z Downovim sindromom na svetu ter hkrati tudi pomembna zagovornica raznolikosti v industriji.

Khaby Lame in Ashley Park

Filmski zasedbi so se pridružili tudi svetovno nagrajeni atleti ter oboževalci znamke – med njimi dobitnik zlate medalje Nick Mayhugh, olimpijski prvak Mutaz Essa Barshim in ameriški paraolimpik Trenten Merrill. Italijanski igralec Michele Morrone, Ashley Park, igralka ameriškega in korejskega porekla in ameriški igralec Patrick Schwarzenegger pa so navdušili občinstvo s svojo prisotnostjo na dogodku.

Dogodek je odmeval tudi na družbenih omrežjih, kjer se je več kot 100 ustvarjalcev in vplivnežev, med njimi Naomi Watanabe, Nic Kaufmann, Younes Zarou, Wisdom Kaye, Zack Lugo, Rakhim Abramov in Karen Wazen Bakhazi, pridružilo množici, oblečeni v ikonična BOSS oblačila.

Dogodek je pospremil zaključek energičnih ritmov DJ-ja, v kombinaciji z nepozabno predstavo ognjemeta, med drugim pa so gostje uživali tudi v razgledu toplozračnih balonov v zraku, z logotipom BOSS.

Več utrinkov z dogodka pa si poglejte v spodnji galeriji:

This slideshow requires JavaScript.

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si