Brezplačno testiranje na COVID-19 v ALEJI in Cityparku

Nakupovalna središča ALEJA in Citypark obiskovalcem omogočata brezplačno hitro testiranje na COVID-19. Hitro testiranje lahko opravite od ponedeljka do sobote med 9 in 19. uro. Predhodno naročanje na test ni potrebno. PCR testi se ne izvajajo. Vsak obiskovalec, ki se odloči za testiranje, ne sme imeti simptomov, obenem pa mora imeti urejeno zdravstveno zavarovanje v Sloveniji. Kot dokazilo mora zato oseba s seboj prinesti veljavno zdravstveno izkaznico in osebni dokument. Vsi testirani takoj po testu prejmejo brezplačno tiskano potrdilo v slovenščini ali angleščini, 30 minut pozneje pa tudi SMS-sporočilo o rezultatu. S potrdilom se lahko odpravite na dopust čez mejo, prireditev, koncert ali kakšen drug dogodek.

»Zanimanje obiskovalcev za brezplačno hitro testiranje na COVID-19 je izredno. Vse poteka hitro in ljudje so zadovoljni. Najbolj jim je všeč, da ne potrebujejo dolgo čakati v vrsti, ampak skoraj takoj pridejo na vrsto,« je o hitrem testiranju povedal Toni Pugelj, direktor najsodobnejšega nakupovalnega središča ALEJA.

Navdušen je tudi Andrej Ropret, center manager Cityparka. »Obiskovalci se odpravijo po nakupih, obenem pa opravijo še hitri test. Rezultat prejmejo takoj. Tako so lahko med nakupovanjem bolj sproščeni in varni,« je izpostavil.

Nakupovanje v ALEJI in Cityparku je sicer povsem varno, saj obe središči zagotavljata najvišje higienske in varnostne standarde. Nedavno sta obe središči s strani mednarodno dejavne ter vodilne nadzorne in inšpekcijske službe TÜV AUSTRIA tudi prejeli certifikat za visoke higienske standarde.

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si