Brezskrbnost pri spletnem nakupovanju kot tudi na potovanju

Mastercard® s plačilnimi karticami Mastercard World in Mastercard World Elite odgovarja na vse močnejše zahteve uporabnikov digitalnih plačil

Tako kot vse bolj priljubljeno spletno nakupovanje med Slovenci kliče po vedno varnejši plačilni izkušnji, uporabniki plačilnih kartic visoko vrednotijo tudi edinstvena doživetja. Že tri četrtine Slovencev namreč spletno nakupuje (76 %), pri tem pa kot najpomembnejši faktor izpostavlja varnost bančnega računa (56 %). Globalno tehnološko podjetje Mastercard, ki postavlja trende na področju digitalnih plačil, s karticama World in World Elite zagotavlja plačilno sredstvo ekskluzivnih brezplačnih ugodnosti, ki ustrezajo še tako zahtevnemu življenjskemu stilu.

 S karticami Mastercard World in World Elite za varno in zavarovano spletno plačilno izkušnjo

Uporabniki plačilnih kartic vse bolj cenijo praktične ugodnosti, ki olajšajo vsakdan. Ob tem izpostavljajo pomembnost varnega in zaščitenega spletnega plačevanja ter ugodnosti, ki obogatijo potovalno izkušnjo. To so najpomembnejša dognanja nedavne raziskave nakupovalnih navad potrošnikov, na katerih slonijo najnovejše ugodnosti, ki jih Mastercard brezplačno nudi imetnikom kartic Mastercard World in Mastercard World Elite.

”V podjetju Mastercard skrb za potrošnika postavljamo na prvo mesto. V skladu s tem smo zasnovali svojo misijo in odgovornost, da redno spremljamo njihovo zadovoljstvo, želje in pričakovanja ter na podlagi tega razvijamo rešitve, ki nudijo praktično in varno uporabniško izkušnjo. Ugodnosti za imetnike kartic Mastercard World so tako rezultat nenehnih inovacij, ki jih podjetje skrbno prepleta z željami svojih uporabnikov”, je pojasnil Luka Gabrovšek, poslovni direktor Mastercard Slovenija.

Plačilna kartica Mastercard World in Mastercard World Elite uporabnikom zagotavlja še boljšo zaščito pri spletnem nakupovanju. Z možnostjo brezplačne aktivacije zavarovanja spletnih nakupov so tako zaščiteni pri nakupu, v primeru kraje ali nastale škode, poleg tega pa deležni podaljšane garancije in garancije najugodnejše cene za spletne nakupe.

Zavarovalni paket spletnega nakupa (E-Commerce insurance package) vsebuje tri različna zavarovanja:

1. Podaljšana garancija (za nakupe do 2000 eur)

Eno dodatno leto garancije proizvajalca za gospodinjske aparate in elektroniko, kot so pametni telefoni in prenosni računalniki.

2. Garancija najugodnejše cene za spletne nakupe (do 500 eur)

Uporabniku je zagotovljeno vračilo razlike med nakupno ceno izdelka in nižjo ceno za isti izdelek, ki jo najde v drugi spletni trgovini v 30 dneh od nakupa (minimalna cena posameznega izdelka 50 EUR; minimalna razlika v ceni 50 EUR).

3. Zaščita pri spletnem nakupu (do 2000 eur)

Zaščita pred krajo izdelka ali poškodbami zaradi poplav ali požara v kraju bivanja v 30 dneh po nakupu. Zavarovalnica bo popravila ali zamenjala izdelke, ki jih krije zavarovanje, ali pa imetniku kartice povrnila znesek, enakovreden kupnini izdelka.

Dodatne informacije o zavarovanju spletnih plačil so na voljo tukaj.

Obogatena potovalna izkušnja: še hitreje in še bolj udobno potovanje

Imetnikom kartic Mastercard World in World Elite so na voljo tudi ugodnosti, ki bogatijo uporabnikovo potovalno izkušnjo in prihranijo na njihovem času. Med njimi ne gre spregledati storitve hitrega prehoda, s katerim bodo imetniki preskočili vrsto naravnost do varnostne kontrolne točke. Ta brezplačna ugodnost je danes na voljo že na več kot 40 letališčih po svetu, mreža držav pa se mesečno širi.

Poleg tega pa lahko imetniki uživajo v prednostih rabe ekskluzivnega letališkega poslovnega salona na mednarodnem letališču Jože Pučnik v Ljubljani, ki je za imetnike kartice Mastercard World Elite brezplačna, za imetnike Mastercard World pa je vstop s plačilom.

Kartice Mastercard World in World Elite omogočajo banke NLB, Sberbank, Deželna banka Slovenije in Unicredit bank.

Več informacij o karticah: Mastercard World in Mastercard World Elite.

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si