Bulgari hotel Roma

Bulgari Hotel Roma, nov izraz duha Bulgari v večnem mestu. Zaradi vloge Rima kot Bulgarijevega rojstnega mesta in neskončni vir navdiha je nov hotel takoj postal ikonična destinacija na znamenitem naslovu Piazza Augusto Imperatore v osrčju okrožja Campo Marzio.

Dizajn novega hotela Bulgari, ki ga navdihuje imperialni sijaj svojega okolja, združuje preteklost in sedanjost. Usmerjanje te edinstvene zapuščine je njegova rimska dediščina brezhibno izražena v vsaki podrobnosti oblikovanja, kot spomenik sodobni eleganci, ki izžareva izjemen občutek kraja. Bulgari Hotel Roma je dom 114 sob in apartmajev, urejenih v barvni paleti, ki jo je navdihnilo mesto, ter značilnih restavracij in življenjskih izkušenj hotelov Bulgari. 114 apartmajev, zdravilišče, bazen, telovadnica in knjižnica, posvečena zgodovini nakita, veličastni apartmaja Bulgari, ki gleda na mavzolej cesarja Avgusta, pa tudi Bulgarijeve značilne restavracije in destinacije za pijačo: Bulgari Bar in Il Ristorante – Niko Romito, salon v preddverju, spa in prva italijanska čokoladnica in slaščičarna Bulgari Dolci.

Hotel ima 114 sob od tega suit. Sobe so okrašene v štirih različnih barvnih paletah- rdeči, beli, rumeni in zeleni, s prekrasnimi marmornatimi detajli, vsaka izmed njih s prekrasnim pogledom na Piazza Augusto Imperatore ali na Vio della Frezza, ljubko rimsko ulico z vsem svojim šarmom.

Pravi tempelj dobrega počutja, Bulgari Spa spominja na atmosfero starodavnih rimskih kopeli z marmornimi stebri, ki se dvigajo iz bazena, in barvnim steklom, ki okopa prostor v mehki, topli svetlobi. Obsega 1500 kvadratnih metrov in je oaza miru za ponovno vzpostavitev ravnovesja telesa, uma in duha.
Spa je dom osmih sob za tretmaje, ki jih je zasnoval Augustinus Bader, Spa Suite z veliko kadjo iz slonokoščenega oniksa in 20-metrskim pokritim bazenom, okrašenim z bleščečimi mozaiki, ki črpajo navdih iz motivov slavnih Karakalovih kopeli. Je tudi dom fitnesa, salona in metode usposabljanja Workshop Gymnasium, ki jo je ekskluzivno za Bulgari ustvaril Lee Mullins.

Il Caffe

Junior Suite

Bulgari Bar

La Terrazza

Bulgari suite spalnica

Bulgari Suite kopalnica

Bulgari suite dnevna soba

knjižnica

Bulgari Dolci

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si