Čas je za ekstravaganco

Ste pripravljeni na znanstvenofantastično masažo, kot ji pravi mag. kozmetologije Tamara Kajtaz? GRAZIA je z njo spregovorila o tretmaju celične stimulacije s pompoznim Icoonom, ki se izvaja čez prosojno obleko in tako spominja na film Peti element.

Naprava pospešuje pretok krvi in obtok, sprošča pa tudi živčni sistem – je posodobljena naprava, opremljena s tremi stopnjami stimulacije in kar s 40 nastavitvami. Te zagotavljajo, da vsaka stranka prejme tretma po meri, ki lahko odpravi povešeno kožo, celulit, brazgotine in bolečine v mišicah. Tako nas ne preseneča, da je hitro prepričal tudi najbolj skeptične ter vodilne velnese širom sveta. Sodobne klinike ne izvajajo tovrstnih tretmajev le v estetske namene, ampak tudi pred in po lepotnih operacijah za hitrejše celjenje ran, saj zmanjša videz brazgotin. Najboljšo tehnologijo smo nedavno sprejeli tudi v Sloveniji, zato – dobrodošel, icoone!

Kaj je icoone?

To je edina tehnologija za globinsko stimulacijo vezivnega tkiva, znana kot Multi Micro Alveolar Stimulation (MMAS), ki zdravi kožne nepravilnosti z vidnimi rezultati že po prvem tretmaju. Najnovejša različica icoone LASER MED deluje na trdovratne maščobne depoje nad koleni, na notranji strani ramen in stegen, okrog trebuha, vratu in zadnjice. Posebnost naprave icoone LASER MED je, da lahko deluje na obeh straneh telesa hkrati in je edina naprava na svetu, s katero je to mogoče. Icoone LASER MED je edinstven, saj pomaga vrniti celice v način delovanja, ki je značilen za mlado kožo. Naprava deluje na tri načine:

drenaža in razstrupljanje: odstrani se odvečna tekočina, otekline in vnetja, celice pa so energičnejše;

lifting, ki nastane zaradi sinteze kolagena in fibroblastov;

lipoliza, zaradi katere so konture telesa opazno zategnjene. Potek postopkov pospeši celični metabolizem in tonira kožo.

Ena od prednosti je tudi ta, da premor med postopki ni nujen in jih lahko izvajate vsak dan. Tako lahko pot do preoblikovanega telesa traja le teden dni.

Zmanjšanje videza pomarančne kože, izboljšanje kakovosti kože in silhuete. Rezultat: čvrsta in tonirana, napeta koža – tudi tam, kjer z vadbo ali dietami to ni dosegljivo.

Ali Icoone LASER MED deluje?

V trenutnih razmerah je koristno vedeti, da se koža zdravi s posebno elastično obleko, stik poteka z ampulami, poseg pa se izvaja v ločeni sobi z zdravnikom. S tretmaji pa se poleg polepšanja oziroma izboljšanja videza in stanja kože okrepi tudi imunski sistem, zato lahko po boleznih okrevate hitreje. Ob uporabi tega medicinskega pripomočka ni bolečin, zato na prepričevanja, da je dobro, če boli, lahko pozabite. „Priporočam združevanje tretmaja za dobro počutje in videz s preprostimi tehnikami dobrega počutja doma, kot so suho krtačenje, vroče kopeli in predvsem veliko hidratacije in spanja,ˮ še poudari Tamara Kajtaz. Telo bo kot prerojeno. Ko smo videti bolje, smo tudi srečnejši, mar ne?

Zmanjša znake staranja in zabuhlost, izboljša teksturo kože in zgladi gube. Rezultat: čvrsta in tonirana kožo, ki bo videti pomlajena in revitalizirana.

 

Generalni uvoznik in distributer: Skinzzo 4.0 Medical; hello@skinzzo.comwww.skinzzo.com, www.skinzzoshop.com.
Besedilo in fotografije: PR SKINZZO

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si