Chanel novoletna kolekcija 2023

Pariz leta 1920. Art Deco na svojem višku, čas razposajenosti, ko bleščice narekujejo smer. Z njenim avantgardnim in svobodnim duhom je Gabrielle Chanel prevzela estetiko geometrije in kontrastov in tako eksperimentirala s popolnoma novim stilom. Za zidovi njenega ateljeja na rue Cambon je oblikovalka slavila življenje, s kreiranjem bleščečih in svetlečih večernih toalet.

V letu 2023, Chanelov Makeup kreativni studio slavi Gabriellin pogumni duh z novo, bleščečo kolekcijo za prihajajočo praznično sezono. Svoboda in osvobajajoč glamur tiste ere zažari tudi danes, v novi ekskluzivni kolekciji, ki simbolizira glasna 20-ta v vsej njihovi veličasnosti.

S samo eni ciljem v mislih: Zablesteti…. Za vedno!

Kakor delikatno izvezene bleščice na obleki, ki se vrtijo na ritem glasbe, 5 odtenkov v LUMIÈRE GRAPHIQUE paleti so narejene, da zasijejo. Dragoceni, svetleči odtenki rožnato zlate, diamantno bele in svetleče črne lahko skupaj ustvarijo prekrasen grafičen in kontrasten videz. Celotni videz seveda zaključi SIGNATURE DE CHANEL eyeliner, v kombinaciji z NOIR ALLURE maskaro, ki celotnemu videzu dodata nekoliko bolj skrivnostni pridih.

DUO LUMIÈRE ujame sijaj 20-ih z svetlečim pudrom, za sijočo polt in prepoznaven videz. Odtenka rožnatega šampanjca in kristalno bele, v stiku s kožo namreč takoj poudarita sijaj, ki ponuja eleganco v koncentrirani obliki.

Tu je tudi ROUGE ALLURE L’EXTRAIT, ki kakor rjoveča 20-ta, v svojih štirih odtenkih pripravi pravo predstavo. Nova limited-edition embalaža je okrašena z zlatim okrasom, ki je lahko na novo napolnjena kolikokrat si zaželimo. Znotraj se namreč skriva zaščitna, vlažilna formula, obogatena s cvetličnimi ekstrakti. To sezono, visoko pigmentirane šminke, prihajajo v odtenkih Midnight Red, Roaring Purple, Beige Brut in Rouge Puissant.

Za popolni svetleč zaključek je ROUGE ALLURE LAQUE na voljo v dveh delikatnih odtenkih- Golden Geige in Fancy Prune, ti novi dragulji šmink pa bodo poskrbeli, da bodo vaše ustnice sijale celo noč.

Navsezadnje pa so tu še LE VERNIS, ki bodo s svojimi udarnimi in dragocenimi odtenki, Art Deco stil ponesli vse do konic naših prstov. White Silk, Tuxedo in Sequins so trije novi odtenki narejeni za praznični čas…in morda tudi kasnejše čase!

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si