Podarite si pozornost (pssst … Nuxe je Graziin favorit med lepotnimi darilci)

GRAZIA je zaljubljena v …

Zaljubljenost nas ponavadi zaloti popolnoma nepripravljene, v naša življenja pride nenapovedano in povsem nepričakovano. S seboj prinese metuljčke v trebuhu, nasmeh do ušes, rdečico na obrazu, glavo pa odnese daleč nad oblake …  Ne glede na to, ali si sveže zaljubljena, v resni zvezi ali samska je valentinovo, ki se bliža, priložnost, da osebam, ki ti veliko pomenijo, nakloniš več pozornosti.

 

Foro: IG @nuxe_slovenija

 

Zanj in zanjo …

Najlepše darilo je zagotovo čas, ki si ga vzamemo drug za drugega, ampak kakšna dodatna malenkost ob prazniku zaljubljencev ne bo odveč. Ne glede na starost ali tip kože ne boš zgrešila, če boš svojemu izbrancu podarila negovalne izdelke Nuxe Men s skrbno izbranimi naravnimi sestavinami za mladost in energijo njegove kože. Dobra izbira zanj bo tudi Rêve de Miel® balzam za ustnice. Obnavlja, neguje in ščiti poškodovane ustnice, obenem pa zagotavlja sladke medene poljube. Uporabljala pa ga boš lahko tudi ti.

 

… in za vse družinske člane

Valentinovo pa že dolgo ni več samo dan za zaljubljence. Ta dan lahko izkoristiš tudi za izkazovanje naklonjenosti do svojih prijateljev in družinskih članov, saj imaš zagotovo zelo rada tudi njih. Poleg omenjenih pa smo malo zagotovo zaljubljene tudi v čudežno suho olje Huile Prodigieuse, kajne? Za valentinov vikend je naša izbira Florale v kombinaciji z nekaj malega bleščic, ki jih v sebi skriva Huile Prodigieuse Or. Ker je v dvoje pač vse lepše.

 

This slideshow requires JavaScript.

 

Če tvoj izbranec slučajno še ne ve, da najbolj dišečo ponudbo darilc najde v spletni trgovini Sophia, www.sophia.si, si NUXE zapeljivca naroči kar sama. Z njim pa seveda lahko razveseliš tudi svojo prijateljico.

Pa še to. Akcijske cene Nuxe izdelkov te od 11. do 13. februarja čakajo tudi na izbranih prodajnih mestih: https://nuxe.si/lekarne-valentinovo/.

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si