CHANEL ready-to-wear kolekcija pomlad/poletje 2024!

CHANEL je snemanje za pomladno-poletn0 Ready-to-Wear kolekcij0, v kateri nastopata Riley Keough in Rianne Van Rompaey, uresničil v vili Noailles v Hyresu.

Zgodovini modne znamke CHANEL in vile Noailles v Hyeresu na jugu Francije sta že od nekdaj tesno povezani in prepleteni. Kampanja za pomladno-poletno kolekcijo 2024 je bila ustvarjena na vrtu in v rožnati sobi vile, ki tokrat postane CHANEL-ov drugi dom.

Na fotografijah je videti vpliv vile na vse vidike mode: grafični karirasti vzorci in krepke črte prikimavajo modernističnim linijam arhitekture in slavnemu karirastemu vrtu, medtem ko potiske in vezenine prekriva živahno cvetje.

Rianne Van Rompaey v rožnati sobi nosi ujemajočo neoprensko jakno in hlače v bogatih odtenkih vrtnice, oranžne, modre in rdeče. Preplavljeni s tiskom, v ospredju je ikoničen motiv dvojnega C, ki pleše med drznim cvetjem.

Na vrtu nosi tri komplete: bombažno čipkast plašč z večbarvno poslikanimi cvetličnimi motivi in ​​gumbi z dragulji v kombinaciji z ujemajočimi se hlačami in okrasnim nakitom; belo čipkasto krilo z bleščicami; in potiskano črtasto jopico z bombažnim pasom pastelnih odtenkov, ki se ujema s karirasto jopico iz roza in črnega volnenega tvida ter kariraste bermuda hlače v črni barvi.

Notri Riley Keough nosi različne bleščeče dodatke, vključno s prstani in manšetami, zunaj pa nosi cvetlično obleko z ujemajočim se ogrinjalom iz bombažne čipke; čipkast suknjič in krilo v črni barvi z bleščicami kot ogrinjalo nad belimi kopalkami, ki kimajo znamenitemu bazenu vile; in črtasto jakno v veselih odtenkih roza, črne, modre, rumene in zelene.

Vsak videz predstavlja občutek elegance, nonšalance in svobode. Tako Van Rompaey in Keough perfektno predstavljata duh vile Noailles in njenih bivših prebivalcev.

CHANEL pomladna-poletna kolekcija 2024 je na voljo v butikih od 14. marca dalje.

Fotografije: Inez and Vinoodh

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si