Comma pripravila Step Up Talk 

V sklopu jesensko-zimske kampanje “STEP UP FOR YOURSELF”, ki vzpodbuja ženske, naj si svoje življenje oblikujejo po svoje, so na Commi pripravili Step Up Talk. Okroglo mizo, na kateri so gostili tri močne, samozavestne, borbene ženske, ki so z obiskovalkami na dogodku, v živo delile svoje navdihuoče besede. 

V čudovitem ambientu Catering Laba v Ljubljani, so bile v družbo moderatorke Mateje Car, na oder povabljene Tina Dobovšek, Sanja Macur in Nataša Briški.

Tina Dobovšek je kmalu po tem, ko je uspešno zaključila študij na fakulteti za organizacijske vede, ustanovila lastno podjetje InstaCoach, kjer že več kot štiri leta izvaja predavanja ena na ena, delavnice, seminarje in podobna izobraževanja, s katerimi so mnogi izboljšali svoj nastop na Instagramu, si povečali prepoznavnost na trgu in dvignili prodajo. Hkrati je ustvarila kanal, ki deluje kot podpora več kot 15 tisoč slovenskim uporabnikom za boljše razumevanje platforme Instagram. 

Tina je bivša vrhunska športnica, za sabo ima 13 plavalnih let in je večkratna državna prvakinja. Odkar je zaključila plavalno kariero, rekreativno trenira odbojko na mivki. 

Sanjo Macur smo že kot zelo mlado, takrat še študentko novinarstva, lahko spremljali na POT TV v Viziti, kasneje smo jo pogosto videvali v vlogi voditeljice, urednice, danes pa je PR in komunikacijska strokovnjakinja ter ljubeča mama in partnerka in tista srčna popotnica, ki jo tako radi gledamo na družbenih omrežjih in beremo bloge na sanjamacur.com – Sanjam.

Tretja gostja je bila Nataša Briški, soustaoviteljica in odgovorna urednica medijske mreže Metina lista, sovoditeljica podkastov Metin čaj, Evropska četrt in LD; GD. Poznana tudi kot bivša kolumnistka Studia City in nepozabna voditeljica Športne scene, dopisnica 24ur iz Washingtona in poročevalka za slovensko edicijo BBC World Report. In je članica prve ženske evropsko-arabske odprave na Severni pol – The Women’s Euro-Arabian North Pole Expedition 2018. 

Vsaka od govornic je z nami delila svojo zgodbo, izkušnje in vsaka od njih je popolnoma po svoje, bila v navdih 60 poslušalkam v dvorani. Med povabljenimi so bile Commine stranke, predstavnice medijev in vplivnice, ki so v popoldnevu, ki se je med prijetnim kramljanjem in mreženjem ob penini in šarmantnih prigrizkih Catering.laba, sprevrnil v pozen večer, občutile, kako v zelo različnih oblikah je lahko ženska moč.  

Natašina zgodba, del ekpedicije na Severni pol, je bila mnogim nepoznana. Z intezivnim opisom priprav na ta izziv, je Nataša delila svojo izkušnjo, na kateri je pri – 38 stopinjah Celzija, z žensko ekipo na smučkah prehodila več kot 100 km. 

Prav na dan dogodka je izšla tudi knjiga Polar Exposure. Knjiga iz vidika vseh članic ekipe pripoveduje zgodbo o tej zaenkrat zadnji ekspediciji na Severni pol. 

Sanja se je po ločitvi odločila, da je čas, da prične postavljati sebe na prvo mesto. Z zgodbami iz svojih solo potovanj ali potovanj z otrokoma in partnerjem, navdihuje svoje sledilce in dokazuje, da se z močno željo in svojo voljo ter predvsem pozitivno energijo, vse stvari v življenju lahko pričnejo postavljati na svoje, pravo mesto in da se da srečno živeti. 

Tina pa je s svojo močno energijo, svojim motom, da je trdo delo tisto, ki bo dalo rezultate, dokaz, da lahko v življenju res delaš tisto, kar narekuje srce. Opomnila nas je, kako pomembno se je postaviti zase in si znati postaviti svojo ceno. In se pričeti ceniti.  

Commina ženska je močna, borbena, samozavestna, ženska, ki se ne predaja, ženska, ki sledi svoji poti do cilja. Comma je posebna tako, kot je posebna vsaka ženska. In v tem duhu je bil poseben tudi prvi Commin Step Up Talk s sloganom kampanje Step Up For Yourself. 

 

This slideshow requires JavaScript.

 

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si