Comma to pomlad prisega na zapeljivo fuksijo!

Če želite to pomlad izstopati, izberite vpadljive barve. Trendovska barvna lestvica nam narekuje nianse zelene, rumene, turkizne, modre in barve fuksije, ki poosebljajo pomlad in se jim boste to sezono težko uprle. Modne kose v teh trendovskih barvah najdete pri pomladni kolekciji blagovne znamke Comma.

Mešanica umirjene modre in strastne rdeče barve, fuksija, ostaja med vodilnimi to pomlad. Z ženstvenostjo, zapeljivostjo, romantičnostjo osvoji srce na prvi pogled. Osvežite svojo garderobo s kosom v barvi fuksije in tako dodajte kanček drznosti v svoj vsakdan. GRAZIA je za vas pripravila nekaj zapeljivih modnih kombinacij, da bo ta pomlad res nekaj posebnega!

Fuksija kombinezon, ki bo v kombinaciji s salonarji ali sandali pričaral pravo elegantno kombinacijo, superge pa bodo videz naredile bolj vsakdanji in sproščen. S tem kombinezonom boste zablestele na pomladni vrtni zabavi, družinskem praznovanju ali zgolj na kavi z najboljšo prijateljico.

Še ena pomladna kombinacija, še en modni navdih v fuksija barvi je kostim znamke Comma. Pooseblja večno eleganco in hkrati poudari ženstvenost.

This slideshow requires JavaScript.

V pomladni kolekciji blagovne znamke Comma tudi modri odtenki z živahnimi vzorci, ki razbijejo togost modrega monokromatskega kostima.

Blagovna znamka Comma prisega na elegantne kroje, kvalitetne materiale in ženstven dizajn. Vse to najdemo v krasni modri obleki, ki kar kliče po glamuroznem večernem dogodku.

Pri Commi pa niso pozabili niti na večno klasiko- belo, ki je nepogrešljiva osnova vsakega stajlinga. 2023 je leto, ko se v trend vračajo brezrokavni kombinezoni, zato boste z nakupom Commine bele verzije, zagotovo zadovoljne.

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si