Deichmann pomladno-poletni trendi #Zate zaživeli na posebni modni reviji

Deichmann je predstavil novo pomladno-poletno kolekcijo modne obutve in dodatkov na modni reviji, na kateri so vsakdanji obrazi in tudi neizkušeni modeli predstavili svoj edinstven stil in značaj.

V čudovitem ambientu bistroja Linda, ki v mestnem središču Ljubljane navdušuje s prefinjeno estetiko, je Deichmann predstavil svežo kolekcijo modne obutve in torbic za pomlad in poletje 2022. Deichmann Slovenija, ki letos praznuje 15 let, je trende oživel v sodelovanju z modno ikono in stilistko Tjašo Kokalj Jerala, pevko in stilsko kameleonko Niko Krmec ter manekenko in modno navdušenko Niko Kar, ki so ustvarile čudovite foto kreacije s svojim edinstvenim stilom. V navdihu letošnjega slogana kolekcije #Zate so modeli obutve in modnih dodatkov zaživeli na modni reviji, in sicer na nogah povsem vsakdanjih obrazov in še neizkušenih modelov, ki so jih predstavili na sebi lasten način ter pokazali svoj značaj.

Nika Kar, Nika Krmec in Tjaša Kokalj Jerala

Nova pomladno-poletna kolekcija, predstavljena pod sloganom #Zate, v ospredje postavlja vas in ustvarja čevlje #Zate. Z novimi pari, ki že krasijo police poslovalnic Deichmann po vsej Sloveniji, želijo navdihniti vsakega posameznika, da uživa v vsakem trenutku življenja in se prepusti svoji poti – ker se vsaka še neosvojena pot začne s prvim korakom. Deichmann je zato pod okriljem #Zate ponudil edinstveno priložnost postati model na že tradicionalni modni reviji povsem vsakdanjim obrazom, ki jih lahko srečamo med nami in se v tem svetu šele kalijo, da skupaj zasnujejo pomladno predstavitev nove kolekcije. K prijavi so jih s svojim dovršenim stilom spodbudile tudi svojevrstne Nika Krmec, Tjaša Kokalj Jerala in Nika Kar. Več kot 300 prijavljenih obrazov, med drugimi tudi nekaj moških, kaže na veliko željo mladih po izražanju svojega edinstvenega stila in preizkušanja novih izzivov.

Sveži obrazi, ki so na modni reviji predstavljali pomladno kolekcijo Deichmann.

Deichmann trendi #Zate v pomladni kolekciji

Pomladno-poletna kolekcija Deichmann skriva v sebi številne modele, od tistih bolj udobnih za skoke v naravo do pravih trendi prvencev, ki jih bomo občudovali ob prehodu v toplejše dni. »V pomladno-poletni kolekciji Deichmann je spet na voljo bogata izbira trendovskih čevljev, ki prinašajo dobro razpoloženje: superge v sveži beli barvi ostajajo ne glede na letni čas vedno v trendu, tesno za petami jim sledijo loaferke, ki s svojim robustnim stilom učinkujejo tako ležerno kot tudi elegantno in urejeno. Za vroče dni je na voljo veliko sandalov brez pete, ekstravagantnih pohodnih sandalov in »combat« sandalov z robustnim profiliranim podplatom ter debelejšim podplatom, pa tudi udobnih in elegantnih natikačev. Ženstveni sandali s peto v živih barvah pa prinašajo glamur v poletnem stilu. Nežni odtenki sorbeta, kot je nežna rožnata ali barva sivke, ter baby modra ali olivno zelena v klasičnih barvnih odtenkih pa poleg poletne bele, žlahtne konjak rjave in črne barve poskrbijo za dodatne poudarke,« je glavne adute kolekcije razkrila Urška Tomašević, predstavnica marketinga Deichmann za Slovenijo, Hrvaško, Srbijo in Bosno.

Na sicer tradicionalnem Deichmann druženju, ki ga je GRAZIA po treh letih ponovno z velikim veseljem dočakala, smo številne modne ljubiteljice, urednice in novinarke z navdušenjem spremljale modni pohod najbolj svežih trendov ter izglasovale top čevlje te pomladi. Z največ glasovi so nas navdušili salonarji z glamuroznim zlatim kovinskim paščkom okoli gležnja, takoj za njimi so nas prevzeli pastelno rumeni ‘slingback’ salonarji, ki so pravi ‘statement’ kos te sezone, na tretjem mestu pa so pristale udobnejše, a kljub temu izredno modne superge v nežnih pastelnih roza odtenkih in metalik detajli.

Kateri pa so vaši najljubši?

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si