Deichmann simfonija jeseni

Izrazne možnosti nove jesensko-zimske kolekcije Deichmann, združene pod imenom »Wherever You Go«, bodo z izbranimi modeli vsakomur poklonili občutek udobja ter trendi videza. Kolekcija je polna kontrastov, z robustnimi slogi v kombinaciji s prefinjenim glamurjem. Na eni strani navdušuje eleganten videz, kjer prednjačijo čevlji z okrasnimi zadrgami in glamurozne superge s kristali, na drugi strani pa kolekcijo odlikuje uporniška plat: visoki čevlji, škornji v črni barvi v stilu punka ali loaferke z vpadljivimi podplati. Z opaznimi zaponkami, luknjicami in kroglicami v kovinskem ali lakiranem videzu usnja – v teh stilih bodo vsi ljubitelji trendov osvojili ulice!

Poudarite kontraste

Barvna paleta jesensko-zimske kolekcije Deichmann nudi veliko kontrastov: črna barva je lahko stilirana tako, da je videti klasično in »grungy« obenem. S široko paleto nežnih odtenkov, kot so kaki, rjava, jesensko rdeča ali bež, ujamete trend “nazaj k naravi”, kjer ne primanjkuje rjavih do sivih odtenkov. Prepričujejo tudi bež odtenki, kot so smetanasta, temno bela, barva slonovine ali peska; za dodatek elegance izbranemu stajlingu.

Raznolikost, ki se prileže vsakemu okusu

Nizki škornji, škornji z vezalkami in gležnjarji z igrivimi okrasnimi zadrgami ali kovinskimi poudarki na podplatu – eleganca na pohodu! Tisti, ki imajo raje bolj vpadljiv videz, bodo navdušeni nad visokimi škornji v stilu punka ali robustnimi škornji.

S trpežnimi podplati, vpadljivimi zaponkami, luknjicami in kroglicami v kovinskem ali lakiranem videzu usnja – v teh stilih boste osvojili ulice!

This slideshow requires JavaScript.

Skočite v nov svet udobja

Nežni odtenki, klasična črna barva in bleščeči detajli vedno modnih superg bodo v vas prebudili željo po raziskovanju neodkritih kotičkov. Z nežnimi toni in minimalističnimi detajli pa boste nahranile svojo ženstveno plat in dodale samozavesti nov zagon.

S tako lahkotno športno obutvijo, ki vam jo nudijo blagovne znamke Esprit, Bench in Jack Wolfskin, bo vsak športni izziv za vas mala malica. Njihova lahkotnost, udobnost in prilagodljivost se vam bodo odlično prilegli na stopalo.

This slideshow requires JavaScript.

Naj vas modni val odnese v jesensko razigranost s pravo obutvijo in modnimi kosi Deichmann.

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si