Deichmannova poletna izbira: Trendi glamur ali topla eleganca?

Približuje se težko pričakovani letni čas, ki s svojo toplino in energijo vabi, da živite svoje življenje v meri, ki vas najbolj predstavlja! Se odpravite na raziskovanje skritih kotičkov mestnih ulic, odkrivate nove gozdne poti, z okusnim koktajlom v roki skočite na krasno plažo ali elegantne kot vilinske princese zaplešete pod zvezdnatim nebom.

Mestno raziskovanje dnevnega ali nočnega življenja bodo popestrile izjemno žlahtne črno-zlate kombinacije, ki z raznimi zaponkami, kristali in verižicami sporočajo tako robusten kot tudi bolj ženstveni stil. Z debelejšim podplatom, ki bo vašemu stilu v blejzerju s kratkim hlačnicam ali v dolgi poletni obleki dodal kanček odštekanosti!

Pri nežnih odtenkih in barvah pa bo prevladoval moto »poletje na poti«, saj boste v udobnih korakih spoznali sproščujoče poletje, polno aktivnih dogodivščin in brezmejne elegance. Lahkotne poletne sandale Deichmann bodo z razkošnimi okrasnimi detajli prava izbira za kombinacijo s kratkimi jeans ali trendi dolgim krilom.

This slideshow requires JavaScript.

Za piko na i pa vaš stajling potrebuje pravi modni dodatek. Letos so v trendu mini torbice, ki s svojim minimalističnimi detajli vaš videz le nagradijo in ga ponesejo v modno celoto. Pa naj bo to torbica v nežnih odtenkih ali klasika v črnini, ki seveda ne sme manjkati v vaši edinstveni garderobi.

This slideshow requires JavaScript.

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si