Dišava za srečo

“Življenjska sreča je sestavljena iz trenutkov – majhnih, hitro pozabljenih dobrotljivosti, kot so poljub ali nasmeh, prijazen pogled ali iskren poklon.” -Samuel Coleridge

Iskanje sreče se skriva v majhnih stvareh. Sreča je skupna, a hkrati zelo individualna in edinstvena za vsakega izmed nas, a nas na koncu zagotovo čaka v tistih skupnih trenutkih, trenutkih iskrenih odnosov in nepozabnih spominov, v trenutkih povezanosti in medsebojne podpore. Predvsem med nami ženskami, ki skozi življenje krmarimo skozi najrazličnejše vloge, ki si vsak dan znova utiramo svojo pot, ki smo pogosto ujete v začaran krog primerjanja, dokazovanja in tekmovalnosti in ko je tako prav podpora in spodbuda druge ženske tista, ki nas resnično žene naprej, saj ona ve in ona resnično razume.

In prav to nam sporoča znamka Lancôme, z novo kampanjo La Vie est Belle, ki praznuje ženske, ki podpirajo in navdihujejo ena drugo in jih združuje okoli tega edinstvenega sporočila – La Vie est Belle ali življenje je lepo.

La Vie est Belle danes naslavlja žensko skupnost z novo različico dišave, ki jo zaznamujejo velikodušnost, pristnost in sestrstvo. Nova dišava po navdihu skupne vizije sreče proslavlja moč sporočila parfumske hiše Lancôme in prenaša to edinstveno vibracijo v dišavo, ikonični kristalni nasmeh na steklenički pa je spremenjen v brezmejni val in hkrati nasmehe ambasadork parfumske hiše Lancôme, ki so se prvič zbrale skupaj za to prelomno in ikonično kampanjo. Julia Roberts, ambasadorka in muza te dišave, je povabila vse ambasadorke parfumske hiše Lancôme, da skupaj v en glas izrazijo srečo. Amanda Seyfried, Isabella Rossellini, Lily Collins, Penelope Cruz in Zendaya Coleman so odkritosrčno spregovorile o svoji pristni in spontani viziji življenja in nas povabile k praznovanju njegove čudovitosti.

Dišava za srečo

Nova dišava po navdihu skupne vizije sreče proslavlja moč sporočila parfumske hiše Lancôme in prenaša to edinstveno vibracijo v dišavo. Veličastna oda znameniti cvetlici originalne parfumske vodice, La Vie est Belle Iris Absolu, vsebuje še več znamenitih sestavin, ki so zaslužne za njen uspeh, značilni iris pa je zdaj 10-krat bolj koncentriran kot v originalni parfumski vodici in je tako postal glavna zvezda nove dišave. Akord ribeza je tisti, ki s svežino uravnoteži akord mlečne fige, ki je topel kot sončno poletje, povzdignjena z globokim akordom pačulija in zelo zasvajajočim značajem gurmanske note, ki je bistvena za La Vie est Belle, pa ta nova različica vzbuja vztrajen občutek veselja, ki se neustavljivo širi naokrog.

Življenje je namreč to, kar iz njega naredimo, zato ga naredimo čudovitega. Skupaj!

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si