DNA WHITENING x CURAPROX: Samo zdrav nasmeh je lep nasmeh

Pozabite na rumene zobe, predstavljamo vam najinovativnejšo tehnologijo za beljenje zob in Curaprox pripomočke za ustno higieno, ki jih morate imeti pri sebi na vsakem koraku.

Maša Matavš, lastnica blagovne znamke DNA WHITENING je na dogodku v Cineplexxu na Rudniku razkrila inovacijo, ki bo spremenila vaše lepotne rituale. Z novo LED tehnologijo beljenja zob bodo vaši zobje v prvi vrsti zdravi, nepoškodovani in predvsem (bolj) beli. Proizvodi za beljenje zob trenutno veljajo za enega izmed najbolj popularnih v estetskem svetu. Vsi želimo imeti bel, sijoč nasmeh v vsakem trenutku svojega življenja. Tehnologija se skozi leta spreminja in danes ne poznamo samo klasične oblike beljenja, ampak so na tržišču na voljo tudi neinvazivne tehnike beljenja zob, kamor se uvršča DNA WHITENING s svojo storitvijo. Na predstavitvi v Cineplexxu so nam predstavili in lansirali najinovativnejšo LED tehnologijo, ki je trenutno dostopna v svetu beljenja zob.

Maša Matavš je predstavila LED lučko, ki jo uporabljajo za beljenje zob v stomatologiji, dentalnih klinikah, kjer izvajajo najboljše prakse beljenja. Sistem nadzoruje mikro procesor, ki pospeši belilne komponente tako, da se sproži natančna in učinkovita reakcija. Izhodna modra svetloba ima valovno dolžino 460 – 490 nm, prav zaradi tega pa lahko med beljenjem dosežemo vsak kotiček (zobno in medzobno površino) znotraj ustne votline. To je ključen preboj na področju čiščenja in beljenja zob.

DNA WHITENING je rešitev za vse posameznike, ki so se jim zobje obarvali zaradi zunanjih dejavnikov (kajenje, pitje kave, čaji, obarvane pijače in hrana itd.), notranjih (genetika, zdravila, dedne bolezni, starost itd.) in za vse posameznike, ki imajo temnejše, rumene zobe iz neznanih razlogov. Pri tem pa Maša opozarja na številne problematike ustne higiene, za katero poudarja, da so osnova za kakršnekoli lepotne posege. Pravilna in ustrezna ustna higiena je predpogoj pred kakršnimkoli beljenjem zob. “Ponosni smo, da sodelujemo z blagovno znamko Curaprox, ki je sinonim za čiste zobe in zdrave dlesni,” je ob tem poudarila Maša in naznanila še tesnejše sodelovanje z blagovno znamko Curaprox.

Karolina Marolt, vodja marketinga za blagovno znamko Curaprox v Sloveniji, je na dogodku poudarila: “Dodana vrednost vsakega salona, ki ponuja storitve na področju lepotne industrije, je poudarek na preventivi. Varno pobeljeni zobje so pika na i za lep nasmeh, vendar je predpogoj učinkovita ustna higiena. To pomeni, da dvakrat na dan poščetkamo vseh pet površin vsakega zoba z učinkovitimi pripomočki za ustno higieno, torej mehko in gosto zobno ščetko in ustrezno izbranimi medzobnimi ščetkami. Samo čisti zobje so namreč zdravi zobje.”

Karolina Marolt in Maša Matavš

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si