PUPA Milano predstavlja novo omejeno izdajo kolekcije »Enjoy Yourself, Baby«

V novi PUPA Milano kolekciji za pomlad in poletje najdete sijoče teksture in tople odtenke.

Nova kolekcija je navdih za svežino, lahkotnost in hrepenenje po pozitivnih vibracijah. Takšne občutke doživite že ob pogledu na teksture in živahne barve embalaže nove kolekcije za pomlad in poletje.

GRAZIO sta v novi kolekciji najbolj navdušila:

MAKE YOUR EYES SMILE – paleta senčil

Svoje oči poudarite z rožnatimi odtenki in odtenki jantarja, ki se skrivajo v paleti senčil. Paleta barv predstavlja harmoničnost med pastelnimi barvami pomladi, ki se lepo ujemajo s toplino zagorele barve polti.

V paleti se skrivata dva mat in dva sijoča odtenka s satenastim in kovinski videzom. Rezultat je dvodimenzionalna igra senčil na vaših očeh. Idealna je za vse, ki imajo radi v eni škatlici mat in sijoče odtenke, s katerimi lahko ustvarite tako dnevni kot večerni videz.

Na voljo v dveh odtenkih: 001 Smile in Brown in 002 Smile in Rose.

MAKE YOUR EYES SMILE – osvetljevalec

Popoln »sijoči« trio! Odkrijte paleto za osvetljevanje, s katero lahko prilagodite tako barvo polti kot intenzivnost sijaja!

Paleta vsebuje tri odtenke osvetljevalca svilnate teksture. Leva, satenasta odtenka sta odlična za ustvarjanje mehkega innežnega sijaja, medtem ko desni, nekoliko intenzivnejši, ustvari biserni sijaj in »wow« učinek. Odtenke lahko uporabljate v poljubni kombinaciji.

Kolekcija Pupa ENJOY YOURSELF, BABY je na voljo v prodajalnah dm. 

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si