Do lepe kože z EGGO nego

Vsaka pot se začne s prvim korakom, a čeprav pogosto slišimo, da je važno začeti, je še kako pomembno vztrajati – in čisto nič drugače ni pri negi kože. Da bi dosegli zdrav sijaj in zavidanja vredno polt, je neizogibna pravilno zastavljena dnevna rutina. A kako do nje? Nič lažjega!

Za zdravo in sijočo kožo ne potrebujete tisoč in enega proizvoda, pa tudi rutine z desetimi različnimi koraki ne – dovolj je že 5 minut, ki vašo kožo spremenijo iz blede in utrujene v lepo in mladostno polt.

Prav takšno, hitro in enostavno rutino, si prizadevajo pri podjetju eggo, s katero boste dosegli zdrav in sijoč videz kože z manj izdelki.

1. Jutranje čiščenje kože

Zjutraj lahko na koži opazite mastne ali suhe predele, ki so posledica lastne regeneracije kože. Čiščenje z EGGO napravico v kombinaciji s čistilnim gelom učinkovito odstrani odvečen sebum, hkrati pa suhi koži zagotovlja dovolj hidracije in jo ščiti pred zunanjimi vplivi cel dan.

2. Uporaba izdelkov z aktivnimi sestavinami

Po čiščenju je koža na vašem obrazu osvežena, pore pa odprte, zato je to idealen čas za uporabo izdelkov z aktivnimi sestavinami. Na drugi strani eggo napravice se nahajajo večje ščetine, ki z visokimi vibracijami le-tem omogočijo, da prodrejo globoko v kožo in tako učinkujejo čim bolj globinsko. 8500 vibracij na minuto potuje skozi zunanje plasti kože in z nizkofrekvenčno masažo pomaga sprostiti mišice obraza ter izboljša pretok krvi. Glowy nasvet: v svojo jutranjo rutino vključite vlažilne aktivne sestavine in vitamin C.

3. Večerna rutina

Preden skočite v posteljo ne pozabite zbrisati skrbi tekočega dne. Naj bodo to ličila ali pa zgolj onesnaženost iz zraka, pomembno je da koži čez noč omogočite regeneracijo. Pri tem vam bodo v pomoč EGGO Magic Pads, bombažne in pralne vatke za odstranjevanje ličil, ki to počnejo zgolj z vodo. Adijo nepotrebna čistila in 3000 navadnih vatk, ki bi jih sicer v enem letu zavrgli v smeti.

Obiščite eggo.si in si zagotovite svoje nove favorite za nego kože.

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si