Družabni dogodek tedna z brezčasnim kabaretom in skritim gostom

Priljubljena ljubljanska šov-restavracija Nebo je gostila družabni dogodek Antique, na katerem so tudi mnogi znani obrazi uživali v kabarejsko-plesno-pevskem šovu hišnih ustvarjalcev, Domna Valiča in Magnifica ter ugotavljali, da je pelinkovec Antique novi velik hit mešanja koktejlov. – MRFY in Joker Out so zalili novo kolekcijo zlatih piščali, Žanu Serčiču pa so prijatelji nazdravili za 26. rojstni dan.

Iztekajoči se teden je ponudil toliko zanimivega dogajanja, da so družabni kronisti že povsem upehani, a sinočnji ekskluzivni dogodek za povabljence v priljubljenem družabnem zbirališču nad ljubljanskimi strehami, je upravičil pričakovanja. Izgovor za srečanje je bila 160-letnica priljubljenega pelinkovca Antique, originalne grenčice, s katero so včasih nazdravljali tudi na cesarskih zabavah na Dunaju in v Parizu, zdaj pa se ta zeliščni liker vrača na velika vrata tudi z osvežilnimi koktejli, ki bodo eden od hitov prihajajočega poletja.

To so v kulisi edisntvenega kabarejsko-plesno-pevskega šova z gostiteljem večera, Domnom Valičem, preverili tudi številni znani ustvarjalci, ki so četrtkov večer v nebesih izkoristili za predah med številnimi gledališkimi, glasbenimi, športnimi, TV in filmskimi projekti. Za pravo navdušenje pa je poskrbel skriti gost – Magnifico, ki je dal dogodku še dodaten pridih brezčasnosti in klasičnega uživaškega stila. S svojimi glasbeniki je odigral nekaj svojih največjih uspešnic, v evrovizijskem času pa še posebno navdušil s poklonom Sestram s (še enim svojim avtorskim) zimzelenčkom Samo ljubezen.

In to je bila pravzaprav tudi rdeča nit zabave, ki se je zavlekla globoko v petkovo jutro: dobra družba, edinstveni okusi, prijatelji, super kulisa in ena sama brezčasna ljubezen.

Na dogodku so premierno predstavili tudi tri nove Antique koktejle in klasični Antiquovac.

Antique Sour 

4 cl Antique

2 cl svež limonin sok

1 cl sladkorni sirup

6 kapljic Stilabunt

rezina dehidrirane pomaranče

 

Antique  Spiced

4 cl Antique

1 cl svež limonin sok

1/2 San Pellegrino Ginger Beer

rezina dehidrirane limone

led

 

Antique Tropique 

4 cl Antique

1 cl limonin sok

10 cl mango soda

sveža bazilika ali meta

led

 

Antiquovac (signature drink)

5 cl Antique

1,5 cl mandljev sirup

4 cl svež pomarančni sok

2 cl svež limonin sok

rezina dehidrirane limone

led

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si