Dvoboj znanih Slovencev, kot ga še ni bilo

Manca Špik je ultimativna zmagovalka Philipsovega plesno-pevskega izziva.

Dogajanje, ki je v spretnosti medsebojnega prilagajanja še zadnjič združilo znane slovenske obraze Manco Špik, Gašperja Riflja, Klemna Bunderlo, Arneja Ivkoviča, Karin Putrih in Ano Vodišek, je pod taktirko Philipsovega ambasadorja Davida Urankarja doseglo svoj vrhunec. Na krilih zabavne glasbe in dobre družbe znanih Slovencev je spletni prenos dogodka v živo poskrbel za zapomnljiv zaključek Philipsovega plesno-pevskega izziva, posvečenega najnaprednejši sonični električni zobni ščetki Philips Sonicare 9900 Prestige. Po tesnem dvoboju novo nastalega finalnega plesno-pevskega para Mance Špik in Ane Vodišek so razglasili ultimativno zmagovalko Philipsovega izziva – Manco Špik. Edinstveni dogodek pa je skozi zabavni kviz – resnica ali laž – razkril tudi marsikatero zanimivo podrobnost s področja ustne nege znanih Slovencev.

Elegantnost in lahkotnost prilagajanja napredne tehnologije Sense IQ, s katero se ponaša Philipsova najnovejša sonična električna zobna ščetka Sonicare 9900 Prestige je v razgibanem plesno-pevskem maratonu dodobra preizkusila znane slovenske glasbenike in plesalce. Spomnimo, ti so se v preteklih plesno-pevskih bitkah, ki so potekale na njihovih in Philipsovem IG profilu, preizkusili v dinamičnih bitkah plesa in petja. Na podlagi skrbno preštetih glasov njihovih sledilcev sta si zmago v izzivih prilagajanja izborili pevka Manca Špik in plesalka Ana Vodišek. V finalnem plesno-pevskem spopadu, ki se je v celoti odvil na IG profilu Philips Slovenija, pa je bila v prilagajanju boljša pevka Manca Špik.

Prepoznavna slovenska pevka, ultimativna zmagovalka Philipsovega izziva in tudi zaprisežena uporabnica Philipsove električne zobne ščetke Manca Špik,  je z navdušenjem povedala: » Moram priznati, da je bilo tekmovanje kar zahtevno, napeto, a tudi to, da sem v njem neizmerno uživala. Čestitke vsej ekipi, ki se je v teh težkih in nepredvidljivih časih uspela sproti prilagajati vsem spremembam in izvesti tudi to finalno prireditev v on-line obliki praktično v zadnjem hipu. Vsi sodelujoči smo tako ponovno dokazali, da se zmoremo odlično prilagajati vsaki situaciji. Prav tako kot Philipsova nova električna zobna ščetka.«

Drugo-uvrščena finalistka Philipsovega izziva Ana Vodišek, ki je s svojimi preciznimi plesnimi gibi odlično parirala obema pevskima nasprotnikoma,  je izpostavila: » Zelo sem bila vesela, ko me je Philips povabil k sodelovanju v plesno-pevskem izzivu. Izziv prilagajanja je s seboj prinesel nekaj svežega, aktivnega in kreativnega, obenem pa na zabaven način predstavil lastnosti zares kakovostne sonične električne zobne ščetke. Veseli me, da smo skupaj ustvarili nekaj tako edinstvenega, česar se bom še dolgo spominjala.«

Naprednost tehnologije, ki očara

Glavna protagonistka dogodka, Philips Sonicare 9900 Prestige je navdušila tudi ostale sodelujoče v izzivu. Arnej Ivkovič, ki je svoj plesni parket v Philipsovi plesno-pevski bitki delil z zmagovalko izziva Manco Špik, je poudaril, da ga je še posebej navdušila njena tehnologija Sense IQ, ki zagotavlja popolnoma personalizirano izkušnjo ščetkanja. Gašper Rifelj, ki se je brez sprenevedanja odzval na povabilo Philipsa in se z veseljem pridružil sodelovanju v plesno-pevski kampanji, pa je ob tem izpostavil, da ga je njihov najnovejši produkt presenetil z zelo dovršeno tehnološko nadgradnjo v primerjavi s preteklimi modeli.

Podobnega mnenja je tudi simpatična so-tekmovalka Klemna Bunderle, plesalka Karin Putrih, ki je izpostavila, da jo je tovrstno sodelovanje zelo pritegnilo,  saj so sodelujoči imeli priložnost na zabaven način soustvarjati kampanjo, obenem pa spoznavati vse prednosti ščetkanja zob s Philipsovo sonično električno zobno ščetko, katere tehnologije preprosto ne more prehvaliti.

Edinstveni plesno-pevski dogodek pa ni postregel samo s finalno plesno-pevsko bitko, temveč v krajšem zabavnem kvizu – resnica ali laž – razkril tudi marsikatero zanimivo podrobnost s področja ustne nege znanih Slovencev. Dvigovanju loparčkov v znak resnice ali laži je nato sledila še strokovna ocena posebnega gosta dogodka – dr. Lovra Iskro, ki je Slovence v ščetkanju zob označil za vse bolj pridne in dosledne, ob tem pa poudaril, da je »za vzdrževanje zdrave ustne higiene poleg doslednega ščetkanja in izbire ustrezne zobne ščetke, ključna tudi uporaba zobne nitke, ustne vodice in redni preventivni obiski zobozdravnika.«

Zaključek Philipsovih plesno-pevskih bitk je razkril tudi zmagovalca nagradne igre, v kateri so podelili kar dve sonični električni zobni ščetki Philips Sonicare 9900 Prestige.

Če ste zamudili ogled finalno plesno-pevske bitke preko spletnega prenosa v živo, si ga lahko ogledate na IG profilu Philips SlovenijaVeč informacij o najnaprednejši sonični električni zobni ščetki Philips Sonicare 9900 Prestige pa lahko najdete tukaj.

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si