E2RD design z novo kolekcijo Venera

E2RD je znamka unikatnega, ročno oblikovanega nakita, ki je ustvarjen iz žlahtnih materialov. Mikavnost mu dajejo originalnost, nosljivost, čarobne barve kamnov ter izbrane kombinacije kristalov, usnja, kovin in biserov. Tokrat predstavljamo njegovo novo Venera kolekcijo E2RD GoLD. Razkošna kolekcija je poklon ženstvenosti, ki išče svoj način za soočanje z  izzivi današnjega časa, moč pa črpa iz ljubezni do svojih najbližjih in narave.

Moč oblikovalske ideje

Drzen preplet tradicije in sodobne tehnologije povezuje pristop oblikovalcev, ki odločno zarežejo v material, a pri tem ohranjajo mehkobo. Nakit kolekcije Venera GRAZIA nosi z modnimi kreacijami Matica Velerja, ki jih odlikujejo laserski rezi.

Navdih: narava

Ljubezen do narave in mode je eno, na drugi strani je osebni pristop, ki deluje inkluzivno ter upošteva različne poglede. Prav takšni sta znamki Benedetti Life, popolnoma trajnostna in živalim prijazna moda, ki jo navdihuje narava, ter E2RD, ki zagovarja originalnost v vseh pogledih.

V duhu nove kolekcije, ki nagovarja ženske, da postanejo briljantne, svobodne in čutne, je tudi naslovnica aktualne številke GRAZIA. Ambasadorka nove kolekcije Venera nakita E2RD Gold je pevka Vesna Zornik, v sodelovanju s katero je nastala tudi modna zgodba in video v nadaljevanju:

Celotno kolekcijo si lahko ogledate na E2RD spletni strani, ne pozabite pa tudi na modno zgodbo v aktualni številki revije GRAZIA.

Oblačila: Benedetti Life, Matic Veler
Modeli: Lia K., Neja K. M., Klara V., Tina M., Karolina L.
Ličenje in pričeska: Vanja Djuran (Muhair)
Retuša: Alina Antoch

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si