Ekipi v Exatlonu dobili okrepitvi in menjavo

Bitka v Exatlonu se nadaljuje, ekipi Jadran in Triglav pa sta nov teden začeli z novima članoma, osebnim trenerjem Janom Čampo in akrobatom Markom Knafelcem. Modri so dočakali tudi menjavo za poškodovano članico, ki jo je nadomestila 22-letna Kaja Casar.

Nov teden bojev na izjemnih poligonih v oddaji Exatlon se je znova začel s presenečenjem, saj sta tik pred tekmo za vilo v igro za 50 tisoč evrov vstopila dva nova tekmovalca. Rdečo ekipo je okrepil 29-letni osebni trener Jan Čampaiz Ribnice, zaprisežen bodybuilder, ki je na poligonih navdušil tudi s hitrostjo, modrim pa se je pridružil 33-letni Marko Knafelc iz Novega mesta, profesionalni akrobat in eden od ustanovnih članov skupine Dunking Devils, ki je takoj prevzel vlogo neuradnega vodje skupine.

Modra skupina Jadran je dočakala tudi menjavo za poškodovano članico Katarino Jerše, ki je tekmovanje zapustila. V igro je vstopila 22-letna Prekmurka Kaja Casar. Devet let je trenirala karate in nekoč osvojila tudi drugo mesto na državnem prvenstvu. Štiri leta je trenirala tudi nogomet, preizkusila se je še v košarki in odbojki ter bila nogometna sodnica. Kaja meni, da ji bo prav ukvarjanje z različnimi športi prišlo v Exatlonu še kako prav: “Mislim, da sem si z njimi nabrala veliko spretnosti, moč v nogah, eksplozivnost in pa seveda hitrost ter kondicijo.”

Kaja se je že preizkusila na poligonu Blatna kopel in priznala, da je na televiziji vse skupaj videti lažje, vendar ji je tekmovanje na izjemnih poligonih kljub temu v užitek in izziv. Tudi nova okrepitev sicer ni uspela preprečiti poraza modre ekipe, ki je sprva znova vodila, nato pa popustila in nagrado v bitki za bonus je osvojila močna ekipa Triglav.

Že nocoj ob 19.45 se na Planetu obeta morda najpomembnejša tekma v tednu, bitka za obstoj. Ekipa, ki bo izgubila, bo morala namreč jutri v izločitveni dvoboj poslati dve svoji članici. Še pred tem pa nas čaka novo presenečenje, saj bosta ekipi dobili dodatni okrepitvi, kar zna pri premagovanju poligona zelo pomagati predvsem Jadranu, ki je na preteklih izločitvenih bojih izgubil že štiri tekmovalce in tekmovalke.

Več o dogajanju je na voljo tudi na Instagramu, na YouTube in na Facebook strani oddaje, zamujene dele pa si lahko ogledate na Planeteki, novi spletni platformi za ogled vsebin na zahtevo.

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si