Ekskluziven intervju in modni editorial z Nesrin Sanad, blogerko leta 2022

V novi številki revije GRAZIA vas čaka ekskluziven intervju z manekenko, igralko in vplivnico Nesrin Sanad, ki je postala blogerka leta 2022. Po rodu je Egipčanka, ljubezen pa jo je pripeljala v Istro … Preberite, kakšen je njen (skrivni) lepotni trik, kaj si želi v prihodnosti in o čem sanja?

Najprej iskrene čestitke za osvojeno nagrado The Influencer of the Year. Kaj vam pomeni ta nagrada in kakšen občutek je ob osvojitvi?

Najlepša hvala za prijazne besede. Nagrada je kot oskar za vplivne posameznike. Osvojitev tako prestižne nagrade na filmskem festivalu v Cannesu je bilo zame izjemno presenetljivo in osupljivo.

Je nagrada spremenila vašo kariero in načrte za prihodnost?

Vsekakor! Z njo je prišla nova odgovornost, da se še izboljšam, ko napredujem kot vplivnica, in izbiram več tem, ki zanimajo moje občinstvo in ki bodo predstavljene na kreativen način.

Najprej ste bili model in igralka. Nam lahko poveste več o svojem uspehu?

Bilo je veliko vzponov, padcev, izzivov, strpnosti in zabave. Z leti sem se naučila poslušati in sprejemati nasvete. Neizpolnitve dojemam kot navodilo, da vidim stvari na drugačen način ali spremenim svoj pristop. Znam se tudi izzvati z različnimi
vlogami in uživati v uspehu.

Kako ste postali vplivnica?

Po naključju, ko sem na profilu Instagram objavljala delovne in prostočasne vsebine. Z leti sem opazila, da se vedno več blagovnih znamk zanima za sodelovanje. Začutila sem dolžnost, da delam več in izbiram znamke, ki so povezane z menoj, saj lahko na ta način vzdržujem verodostojnost objav.

Zdaj ste v Istri zaradi ljubezni, kajne? Kje se vidite v obdobju petih let?

Svoje življenje sem začela načrtovati kratkoročno, saj sem ugotovila, da se dolgoročni načrti pogosto spreminjajo. Zato sem tukaj v Istri s svojo ljubljeno družino. Upam, da bom srečna, zdrava, uspešna in s čudovitimi otroki, ki naju z možem spominjajo, kako dragoceno je živeti vsak trenutek kot sedanjost.

Celoten intervju preberite v aktualni številki GRAZIE, kjer si oglejte tudi ekskluziven modni editorial, ki smo ga posneli z Nesrin Sanad.

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si