Ekskluzivni popusti na vaše najljubše blagovne znamke

Odkrijte modne izdelke iz novih kolekcij po promocijskih GLAMIDAYS cenah iz udobja domačega naslonjača

Jesensko-zimske kolekcije so postale bogatejše z novimi barvami, materiali in vzorci. Modni virtuozi so nam pripravili kopico novih trendov in verjamemo, da ste nekatere že vzeli za svoje. Pravi ljubitelji mode pa bodo na svoj račun prišli že jutri, ko se začnejo GLAMIDAYS, štiridnevna ekskluzivna nakupovalna izkušnja na edinstvenem modnem iskalniku GLAMI.si, ki bo trajala vse od jutri 22. oktobra, do ponedeljka, 25. oktobra. V tem obdobju boste lahko našli svoje najljubše blagovne znamke po ugodnejših cenah in tako osvežili garderobo ter se pripravili na hladnejše dni.

GLAMIDAYS združuje na stotine blagovnih znamk, ki ponujajo posebne popuste na najbolj iskane jesenske in zimske artikle iz novih kolekcij. Znani rek “dress to impress” z GLAMIDAYS dobiva nov pomen.

Za nami so poletne razprodaje, pred nami pa obdobje norih popustov na črni petek in božično-novoletne zabave. To je čas, ko razmišljamo o prevetritvi garderobe, jesenski in zimski izbor vsake trendseterke pa je vedno zahtevnejši od poletnega, saj smo uradno vstopili v sezono, ko je plastenje oblačil bistven element vsake modne kombinacije. Ob vse hladnejših dnevih so topli plašči univerzalna izbira, udobna oblačila, nove torbice in vpadljivi modni dodatki pa ključni kosi sezone.

Na edinstvenem modnem iskalniku GLAMI.si lahko sestavite seznam vaših najljubših izdelkov, ki vam bodo v veliko pomoč v času GLAMIDAYS. Vse, kar morate storiti je, da poiščete želeni izdelek, promocijska koda pa bo vidna pod vsakim izdelkom. To promocijsko kodo vnesite v zadnjem koraku, preden dokončate nakup. Preprosto, kajne? Odštevanje do začetka modne norije se lahko začne!

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si