Europark Maribor praznuje sladkih 21

V Europarku Maribor je te dni še posebej veselo. Največje nakupovalno središče severovzhodne Slovenije namreč praznuje sladkih 21 let, ta posebni jubilej pa bodo tudi letos obeležili skupaj s svojimi obiskovalci. Na Europarkovem Facebook in Instagram profilu bo vse od ponedeljka, 30. avgusta, do naslednjega ponedeljka, 6. septembra, potekala prav posebna nagradna igra, v kateri se boste lahko potegovali za privlačne nagrade v obliki darilnih bonov Desetak. V nagradni igri lahko sodelujete tako, da v komentar zapišete, kateri izmed številnih Europarkovih dogodkov v preteklih 21 letih vam je ostal v najlepšem spominu. Izbira ne bo lahka, kajne?

Tudi v Europarkovih prodajalnah vas v prihodnjih dneh čaka pravi festival ugodnih nakupov in nepozabna rojstnodnevna presenečenja. Vse od 2. do 4. septembra boste na nakupovalnih ulicah največjega mariborskega nakupovalnega središča lahko zavrteli kolo sreče, občudovali čarovnije z baloni in se med nakupovanjem tudi malo posladkali.

V soboto, 4. septembra, pa ne zamudite izjemnih rojstnodnevnih popustov in najboljših akcijskih ponudb v Europarkovih prodajalnah in gostinskih lokalih. Več informacij o privlačnih ugodnostih najdete na Europarkovi spletni strani in na družbenih omrežjih.

Naj se praznovanje začne!

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si