Exatlon Slovenija se bliža velikemu finalu

Exatlon Slovenija, najtežja športna preizkušnja na televiziji, se bliža velikemu finalu! V bitki za 50.000 evrov so le še trije tekmovalci in štiri tekmovalke, že nocoj pa se bo število najboljših še skrčilo. Veliki finale bo na Planetu v petek ob 19.45.

Adrenalinska dirka na neverjetnih poligonih Exatlona se bliža vrhuncu, v igri za najboljšo tekmovalko ostajajo le še Lara Deu, Marjanca Polutnik, Vanja Štembergar in Eva Peternelj, za naziv najboljšega tekmovalca pa se bodo pomerili Andrei Lenart, Franko Bajc in Samo Petje. Sinoči je izločitveni dvoboj izgubil Alen Lamper, 21-letni Celjan, ki je bil rekorder po številu nastopov na izjemno težavnih poligonih.

Alen se je v izločitvenem dvoboju z mojstrom borilnih veščin Samom Petjetom znašel pred zelo zahtevno nalogo, saj je imel Samo prednost kar petih medalj, ki jih je lahko unovčil za znižanje zanj neugodnega rezultata. Vseeno je Celjan začel odlično in dosegel prvo točko, nato pa je Samo z dvema zaporednima zmagama nekoliko zaustavil njegov nalet. Alen se ni predal in je Samu vrnil z več zaporednimi zmagami ter ga prisilil, da je izkoristil kar tri medalje, preden je profesionalni kickbokser le prevladal nad borbenim 21-letnikom in si priboril obstanek v tekmovanju.

“Samu sem vzel tri medalje in to je več kot dokaz, da sem res težak nasprotnik v izločitvenih dvobojih. Sam sebi lahko dam kapo dol, saj sem se danes res dokazal,” je po izgubi epskega dvoboja povedal Alen Lamper, ki ni izpustil niti ene tekme in nikoli ni bil poškodovan, zato je nanizal kar 182 nastopov, kar je največ v oddaji Exatlon Slovenija. Slovo od sotekmovalcev je bilo razumljivo zelo čustveno, saj je Alen s svojo srčnostjo, borbenostjo in željo po zmagi vsem prirasel k srcu.

Že v nocojšnji oddaji, ki bo na Planetu ob 19.45, bo iz tekmovanja za 50.000 evrov izpadla še ena tekmovalka in dobili bomo najboljšo šesterico, v četrtek pa bo znano, kdo se bo v petkovih finalnih dvobojih potegoval za končno zmago. Zmagovalca bosta na koncu dva, najboljša tekmovalka in najboljši tekmovalec, ki bosta prejela vsak po 50.000 evrov! 

Prihodnji teden se sicer na Planet z novimi oddajami vrača Piramida sreče z voditeljem Jonasom Žnidaršičem. Najvišji kviz v Sloveniji bo na sporedu od ponedeljka do četrtka ob 19.45, ponovno pa bomo spremljali tekmovalce, ki morajo poleg znanja in prave strategije pokazati tudi nekaj hazarderskega duha in zaupanja v svojega soigralca, saj morajo biti pripravljeni nanj staviti vse, tudi usodo dobitka v kvizu. Dobitek je lahko zelo visok, lahko pa tudi nižji – vse je odvisno od tega, kam pade žoga, ki se spušča iz vrha piramide.

Gledalke in gledalci si lahko zamujene epizode brezplačno ogledajo tudi v Planeteki, spletni platformi za ogled vsebin.

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si