Fokus je na blazerju – zakaj je najboljša modna rešitev v prehodnem obdobju?

Hladna jutra in vedno toplejše temperature skozi dan za mnoge od nas predstavljajo precejšen problem glede modnih kombinacij v spomladanskih dneh, saj nam prehodi med sezonami pogosto dajejo občutek, da “nimamo nič pametnega v omari”.

Rešitev za marsikatero modno dilemo je definitivno oversized blazer, ki je hitro postal eden izmed najbolj vsestranskih in nepogrešljivih kosov, ki jih lahko imate v omari.

IG @nikamatic

Že kar nekaj časa kraljuje na sceni ulične mode, kar ni nič presentljivega, saj je suknjič vsestranski modni kos, ki je hkrati klasičen, eleganten in ležeren, če se odločimo za bolj casual kombinacijo.

IG @chlosertoyou

Trenutno pa so nam izredno všeč preveliki, fantovski, boxy – večji kot je, boljše je. Ne glede na vaš modni okus, z njim ne boste zgrešili. Z ohlapnejšim ter ostrejšim krojem v barviti izdaji pa lahko zakorakate tudi v pomladne dni. Kako ga nositi? Mnenja smo, da nikoli ne morete zgrešiti z enostavno majico, džinsom ter supergami za dnevni videz, za bolj sofisticiran, morda večerni videz, pa dodajte hlače v isti ali bolj nevtralni barvi ali pa se odločite za usnjenega.

IG @selintufanoglu

 

IG @katrinefogtfriis

Predstavljamo vam nekaj naših najljubših, v katere se vsekakor splača investirati.

ACNE STUDIOS, 690 €

 

NANUSHKA, 730 €

 

JACQUEMUS, 945 €

 

TIBI, 1.081,25 €

 

FRANKIE SHOP, 495 €

 

CHLOÉ, 2.790 €

 

Naslovna slika: IG @izakova

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si