Giorgio Armani predstavlja dišavo Sì EAU DE PARFUM INTENSE

Giorgio Armani predstavlja dišavo Sì EAU DE PARFUM INTENSE, še intenzivnejšo in bolj sofisticirano interpretacijo klasične ženske dišave, ki uteleša samozavest in energijo. Ženska, ki nosi Sì, emancipirana in svobodna, si drzne sprejeti svojo najintenzivnejšo stran.

Sì, predstavljena leta 2013, je kultna ženska dišava znamke Giorgio Armani, hkrati čutna in zapeljiva. Dišava Sì, ki povezuje neodvisnost duha, sofisticiranost in vedrino, časti hrabrost žensk, jih spodbuja k pisanju lastnih pravil in življenju s polnimi pljuči.

Dišavo Sì EAU DE PARFUM INTENSE uteleša Cate Blanchett, igralka in prejemnica oskarja. V novi kampanji za tisk fotografa Toma Munroa v zgodbi pričara brezčasnost in sodobnost.

DRZNA DIŠAVA 

Dišava Sì EAU DE PARFUM INTENSE je orientalska sadna chypre dišava, s katero Giorgio Armani ženski daje samozavest, da razišče svojo najintenzivnejšo stran.

Ustvarila jo je parfumerka Julie Massé (MANE), ki se je podpisala pod vse dišave Sì. Sì EAU DE PARFUM INTENSE to dišavo odpelje v privlačno novo smer. Zgornja vabljiva nota dišave je nektar črnega ribeza, ekstrahiran iz jedra sadja, po čemer so dišave iz družine Sì znane. V srcu dišave sta žametni pelin in ispartska vrtnica, nabrana v Isparti, turški regiji, znani tudi kot »mesto vrtnic«. Te dve noti skupaj ustvarita močen in intenziven učinek. V osnovnih notah se skrivata pačuli in benzoinska smola, ki zagotovita občutek objema dišave.

Vanilja v dišavi Sì EAU DE PARFUM INTENSE izvira iz zaščitenega območja Loky Manambato na Madagaskarju, pridobivamo pa jo v sodelovanju z lokalno neprofitno organizacijo, kar je samo ena od pobud znamke Giorgio Armani, s katero prispevamo k družbeni odgovornosti v sklopu programa »Solidarnostna nabava«. Cilj programa je zagotoviti etični način dobave ključnih sestavin in prispevati k gospodarskemu razvoju lokalnih kmetijskih skupnosti, kar je v skladu z načeli namenjanja pozornosti podrobnostim, izbire naravnih materialov in spoštovanja narave znamke Giorgio Armani.

KULTNI DIZAJN, NOVA INTENZIVNOST

SÌ EAU DE PARFUM INTENSE se skriva v kultni in prepoznavni steklenički Sì. Slednja je strukturirana, a enostavna, saj z lahkoto pritegne pogled na svoje obline in organski zamašek.

Zunanjost stekleničke je lakirana, zaradi česar je videti prozorna. Črni lak na bazi stekleničke in prozorno steklo prežema njen zapeljiv učinek ter slavi elegantno intenzivnost te dišave. Sijoč črn zamašek v obliki kamna je prepoznaven del dišave iz kolekcije Sì, enako pa velja tudi za elegantne zlate obročke okrog vratu in baze stekleničke, ki zagotovijo glamurozen videz. 

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si