Ustnice, kot jih imajo zvezdnice

Negujejo in poudarijo vsak milimeter ustnic!

Sijoče in poudarjene ustnice, kot jih imajo zvezde? Z novim in inovativnim Labello lip oil negovalnim oljem za sijoče ustnice, ki je na voljo v dveh odtenkih – prozorna in rožnata, dobite najboljšo Labello lip oil nego in hkrati videz zdravih, bleščečih in polnih ustnic, ki bodo pritegnile poglede. Negovalni oljni balzami so brez mineralnih olj in zgolj iz veganskih sestavin, embalaža pa narejena iz delno reciklirane plastike.

 

Foto: IG @alwaysblakelively

Brez neprijetnega lepljivega občutka

Ustnice brez sijaja so kot torta brez obliva: čeprav so lepe, jim manjka tista pika na i, zaradi katere zablestijo. Mnogi glosi za ustnice dajejo lepljiv občutek in lahko celo izsušijo ustnice – odvisno od formule. Z najnovejšo inovacijo znamke Labello lip oil to ne bo več težava: novo Labello lip oil negovalno olje za sijoče ustnice iz naravnih olj intenzivno neguje ustnice, obenem pa jim podari sijoč videz, zaradi katerega so ustnice videti polnejše in bolj zdrave. Odtenka novega Labello lip oil negovalnega olja za ustnice se prilegata vsem tenom kože in ju je mogoče kombinirati z drugimi ličili za ustnice. Vedno bosta poskrbela za bleščeč končni videz vaših ustnic.

 

Trendovski videz ustnic

Največji lepotni trend letošnjega leta je naraven in zdrav nenaličen videz. Pri tem videzu so v ospredju ustnice, saj so v središču obraza in povsem prevladujejo v izraznosti obraza. Bleščeči izdelki so odlična rešitev za poudarjanje ustnic, ker dajejo videz, kot bi uporabili samo negovalni balzam za ustnice, vendar obenem diskretno poskrbijo za malo barve in polnejši videz ustnic. Vaše ustnice bodo pritegnile vse poglede! Če želite doseči drznejši videz, lahko nanesete več slojev Labello lip oil negovalnega olja za ustnice. Že z drugim nanosom barva postane opaznejša, s tretjim nanosom pa lahko dosežete učinek še bolj polnih, obarvanih in sijočih ustnic.

Negovalno olje za ustnice Labello lip oil

Pomembna je notranjost

Da bodo vaše ustnice vedno blestele v vsem svojem sijaju, jih morate nenehno negovati. Zato je pomembno, da ste pri nakupu lepotnih izdelkov vedno pozorni na sestavine. Nekatere kemikalije namreč izsušijo ustnice ali imajo celo negativen vpliv na okolje. Novo inovativno Labello lip oil negovalno olje za ustnice je veganski izdelek in vsebuje olja, ki so 100-odstotno naravnega izvora, kot je ekološko jojobino olje, ki občutljivo kožo na ustnicah naredi mehko in jo nahrani. Izdelek ne vsebuje mineralnih olj, embalaža je delno narejena iz reciklirane plastike, kartonasta škatlica pa ima certifikat FSC.

 

Za čudovito nego, vedno in povsod

Za edinstven videz ob vsaki priložnosti lahko izbirate med dvema različnima odtenkoma Labello lip oil negovalnega olje za ustnice: Labello lip oil negovalno olje prozorne barve doda ustnicam nežen naravni pridih in poudari čutnost ustnic, Labello lip oil negovalno olje rožnate barve pa ustnicam podari ljubek, mladosten in igriv videz. Uporabljate ju lahko za prosojen ali intenzivneje obarvan videz ustnic, odvisno od priložnosti in vašega počutja.

 

Novo Labello negovalno olje za sijoče ustnice

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si