To so naši najljubši izdelki znamke BABOR Cleansing

Izdelki iz linije čistilne nege BABOR Cleansing so pot do lepe kože.

Zraven čistila HY-OL v kombinaciji s 4 različnimi PHYTOACTIVI, z ustreznimi zeliščnimi kompleksi naravnih aktivnih učinkovin, čistilna nega linije Cleansing vključuje tudi številne druge čistilne izdelke. Vsi so izdelani za temeljito in intenzivno čiščenje ob ohranjanju naravnega zaščitnega sloja kože.

Izbrali smo naše najljubše – kar pa je ob tem še bolje pa je, da so trenutno znižani za kar 20%, zato je zdaj pravi čas, da si jih privoščite:

1. BABOR Cleansing Gentle peeling, nežen mehanski piling

Nežen mehanski piling za obraz za vse tipe kož, tudi za občutljivo kožo. Z “Anti-OX” kompleksom (izvleček brokolija, limone in aloe vere) in posebej ekstrahirano jabolčno vodo (bogato z minerali in elementi v sledeh). Biološko razgradljiva piling zrna odstranijo odmrle kožne celice in nečistoče. Piling je odlična predpriprava kože na nadaljne korake nege, koža bo bolj dovzetna za absorbcijo aktivnih učinkovin. “Anti-OX” kompleks podpira lastno zaščito kože pred škodljivimi vplivi okolja.

2. BABOR Cleansing Phytoactive Reactivating, fitoaktiv za utrujeno kožo

Phytoactive Reactivating je negovalni dodatek k čiščenju z BABOR HY-ÖL® za pusto, utrujeno kožo, ki potrebuje regeneracijo. Izbrani rastlinski izvlečki listov sladkega mandlja, zelene kave in Ginko Biloba navlažijo in poživljajo kožo. Formulacija vsebuje še izvleček navadnega repika (bogat z antioksidanti) in posebej ekstrahirano jabolčno vodo.

3. BABOR Cleansing Rose toning essence, tonizirajoča esenca z vrtnico

Tonizirajoča esenca z izvlečkom vrtnice. Formulacija vsebuje biomimetične polimere, ki podpirajo epidermalno bariero kože in zmanjšajo transepidermalno izgubo vode ter “Anti-OX” kompleks (izvleček brokolija, limone in aloe vere) in posebej ekstrahirano jabolčno vodo. Alantoin, bisabolol in pantenol delujejo pomirjujoče in pospešijo regeneracijo kože.

4. BABOR Cleansing Phytoactive Sensitive, fitoaktiv za občutljivo kožo

Phytoactive Sensitive je negovalni dodatek k čiščenju z BABOR HY-ÖL®za občutljivo kožo. Izbrani rastlinski izvlečki lipovih listov, hmelja in melise pomirjajo kožo. Formulacija vsebuje še izvleček navadnega repika in posebej ekstrahirano jabolčno vodo.

5. BABOR Cleansing HY-ÖL, čistilno olje

Hidrofilno čistilno olje HY-ÖL® vsebuje naravna rastlinska olja soje, sezama in arašidov ter ekstrakt Quillaje (izvleček Saponaria) in tako podpira učinek čiščenja ter učinkovito odstranjuje v olju topne nečistoče. HY-ÖL® se uporablja skupaj z izbranim izdelkom Phytoactive, negovalnim dodatkom, ki je prilagojen posameznemu tipu kože in temeljito ter nežno odstranjuje v vodi topne nečistoče.

Naslovna slika: IG @baborofficial

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si