Glasbenik John Legend ustanovil svojo linijo izdelkov za nego kože

Priljubljeni pevec je predstavil svojo linijo za nego kože, ki ne vsebuje izdelkov, dražjih od 15 dolarjev.

Mnogim zvezdnikom, kot so Brad Pitt, Jared Leto, Travis Baker in Pharrell Williams, ki so že lansirali svoje kozmetične izdelke, se bo zdaj pridružil še ameriški pevec John Legend. V sodelovanju z znamko Incubator A-Frame je namreč ustanovil svojo linijo izdelkov za nego kože, imenovano Loved01 (izgovorjeno: Loved One). Na voljo bo z začetkom prihodnjega meseca, cene izdelkov pa se bodo gibale od 10 do 15 dolarjev.

Izdelki ustvarjeni za potrebe temnopolte kože

Posebnost njegove linije je, da so izdelki ustvarjeni, da bi zadovoljili potrebe temnejših polti, torej tistih, ki so bogate z melaninom. Teh, po besedah Legenda, na našem trgu primanjkuje. Ob tem je poudaril, da črna in rjava koža izgubljata vlago veliko hitreje kot drugi teni kože, zato se je odločil, da bo oblikoval izdelke, ki bodo namenjeni hidraciji in vlaženju kože.

Vedno me je zanimalo lansiranje lastne blagovne znamke za nego kože, vendar tega nisem želel storiti samo zato, ker sem slaven,” je dejal Legend. “Morda bi lahko prodal kup izdelkov za nego kože, vendar sem želel, da imajo razlog za obstoj.”

IG @loved01skin

Glavni sestavini njegovih izdelkov sta šipkovo olje in olje rakitovca. “Imenujemo jih herojske sestavine,” pravi Legend. “Ta olja resnično pomagajo globoko navlažiti in zaščititi našo kožo.” V izdelkih so poleg njiju še karitejevo maslo ter kokosovo in jojobino olje. Linija Loved01 tako vključuje izdelke, kot so piling za čiščenje telesa in obraza, vlažilno kremo, olje za obraz in telo, kremo za britje, tonirno meglico za obraz in gel za prhanje. Vsi izdelki so veganski in oblikovani brez parabenov, sulfatov, mineralnih olj, umetnih barvil in sintetičnih dišav.

Tako kot mnogi njegovi zvezdniški kolegi, tudi John Legend ni skočil v lepotne vode brez predznanja – pred tem je že sodeloval z različnimi znamkami za nego kože, med drugim tudi s Kiehl’s in SK-II. Prav tako je poudaril, da tudi sam zelo dobro skrbi za svojo kožo in da uporablja izdelke, ki so oblikovani posebej zanj.

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si