GRAZIA poletni favoriti

V času poletja modne ikone stremijo k lahkotnemu in naravnemu videzu, ki ga dosežejo s pravilno izbiro ličil. GRAZIA je za vas poiskala favorite ličil modne znamke Isadora, s katerimi boste ustvarili popoln in obstojen poletni videz. Vsa ličila so veganom prijazna, saj niso testirana na živalih, ravno tako pa ne vsebujejo dišav.

 

Skin Tint Perfecting Cream

Gre za ultra lahko obarvano kremo, ki izpopolni, zgladi, navlaži in popravi barvne nepravilnosti na polti. Še posebej nam je všeč zato, ker je baza, dnevna krema in tekoča podlaga v enem. Zasnovana je tako, da zmanjša videz por, izenači neenakomeren ton kože in kožo navlaži. Prav tako je tekstura ultra lahkotna, koža pa je po nanosu žametno mehka na dotik.

 

Bronzing Powder

Bronzer v kamnu je odlična izbira za poletje, saj lahko z njim ustvarite čudovito zagorelo polt tudi brez škodljivega izpostavljanja sončnim žarkom. Isadora v kolekciji ponuja svilen bronzer v kamnu s priloženo žametno gobico.

 

Eyeshadow Quartet

Kombinacija mat in bleščečih senčil je idealna, saj lahko z njimi ustvarjamo tako poletne nevpadljive videze za čez dan in nekoliko bolj opazne za zvečer. Gladka in svilnata tekstura senčil Isadora je zato naš favorit senčil letošnjega poletja.

 

Smooth Color Hydrating Lip Balm

V času poletja in visokih temperatur je nega naših ustnic še posebej pomembna. Vlažilni balzam za ustnice znamke Isadora je odlična izbira, saj je mehek, gladek in vlažilen. Primeren je za vse ženske, ki pod maskami ne želijo nositi klasičnega rdečila, vseeno pa želijo na svojih ustnicah kanček barve, ki jih dodatno poživi in neguje.

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si