GRAZIIN izbor poletnih oblek

Poletje je pred vrati! In to pomeni, da je čas, da v prve vrste svoje garderobne omare obesimo najbolj ženstvene kose. To so poletne obleke, seveda! Ko zapiha veter v laseh, bo plapolajoča lanena obleka prava izbira. Za sprehod z modnim podpisom izberite maxi obleko s cvetličnim vzorcem. Za večer, ki zahteva popolno eleganco, pa se odločite za subtilno svileno obleko.

Lanene obleke

Lanene obleke so sinonim za poletje. Lan je naravni material, ki omogoča koži, da diha in je izjemno udoben za nošenje tudi v najbolj vročih dneh. Kombinirajte jih z naravnimi dodatki, kot so slamnik in pletena torba, za popoln naraven poletni videz.

Cvetlični vzorec

Od prvega pomladnega dne pa vse do začetka jeseni – cvetlični vzorec nas spremlja vsak dan! Cvetlične obleke so romantične, ženstvene in vedno v koraku z modo. Subtilni majhni cvetlični motivi ali pa drzni, veliki cvetovi – izbira je vaša. Za bolj sproščen videz jim dodajte superge, za bolj eleganten videz pa visoke pete.

Čipka, čipka, čipka!

Ni poletja brez vsaj ene čipkaste obleke, kajne? Te vedno dodajo pridih elegance in poletne romantike. Idealne so za skok do prve Gelaterije, sprehod po peščeni plaži ob sončnem zahodu in pa seveda za raziskovanje grških otokov! Tam je klasična bela »must«, kombinirajte pa jo lahko z gladiatorskimi sandali. Grška boginja je rojena!

GRAZIA je poiskala nekaj naših favoritov za to poletje. Ve pa ne pozabite še na modne dodatke, kot so poletni klobučki, slamniki, sončna očala in torbice, da bo imel vsak vaš poletni videz modni podpis.

This slideshow requires JavaScript.

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si