Gubice se bojijo hialuronske kisline – in ta filler jo vsebuje!

Ste vedeli, da pri vse več neinvazivnih estetskih postopkih, ki smo jim priča v zadnjih letih, hialuronska kislina izstopa kot ena ključnih sestavin na področju boja proti staranju?

Strokovnjaki iz Vichyja so s spremljanjem najnovejših trendov in na podlagi svojega dermatološkega strokovnega znanja na trg postavili prvo inovacijo boja proti staranju v obliki seruma z 1,5 % čiste hialuronske kisline – Liftactiv Supreme H.A. Epidermic Filler.

 

Foto: @wethepeoplestyle

3 razlogi, zakaj je Serum Vichy Liftactiv Supreme H.A. Epidermic Filler  postal nova ikona boja proti staranju

 

#1 NADOKNADI 100 % DNEVNE IZGUBE HIALURONSKE KISLINE IZ EPIDERMISA

Osnovne naloge hialuronske kisline so vezava vode, vlaženje kože, aktiviranje proizvodnje kolagena in elastina ter omogočanje boljše absorpcije drugih aktivnih sestavin. Poleg marljivega zadrževanja zaloge vode v dermisu z namenom preprečitve izsušitve epidermisa hialuronska kislina hranljive snovi privede do kožnih celic in spodbudi njihovo obnovo.

 

#2 UČINKOVITA SINERGIJA IZBRANIH SESTAVIN, KI JIH DERMATOLOGI OBOŽUJEJO IN PRIPOROČAJO

Serum Vichy Liftactiv Supreme H.A. Epidermic Filler je okrepljen z močnimi dermokozmetičnimi aktivnimi sestavinami, kot so 1,5 % čiste hialuronske kisline različne molekularne teže s stopnjevalnim učinkom, zaščitni vitamin Cg (askorbil glukozid), ki ima zahvaljujoč antioksidativnemu delovanju protivnetni učinek, učinkoviti peptidi, ki delujejo proti gubam, ter edinstvena Vichyjeva vulkanska voda.

 

#3 DVOJNO DELOVANJE IN UPORABA – ZA OBRAZ IN PREDEL OKROG OČI

Še ena inovacija – od zdaj v obliki seruma za intenzivno vlaženje in nego kože obraza ter predela okrog oči. Ta dermokozmetična formula ima visoko toleranco za nego kože obraza in predela okrog oči. Za potrditev slednjega je bila formula preizkušena na občutljivi koži in pod dermatološkim ter oftalmološkim nadzorom.

 

Vichy

 

Po meri prilagojena nega

Kot dodatna podpora v boju proti škodljivem vplivu ekspozoma na kožo je tu tudi po meri prilagojena diagnostika (več: www.SkinConsultAI.com), ki je ustvarjena v sodelovanju z dermatologi in strokovnjaki za zdravje kože, s katero lahko izveste, katere so prioritete vaše kože. Ta diagnoza je omogočila razvoj celovitih protokolov nege, ki naslovijo specifične težave vaše kože.

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si