Nega telesa z izvlečkom zelenega čaja

Iz Laboratorija Nuxe prihaja nova paleta vlažilnih in poživljajočih izdelkov za nego telesa Rêve de Thé z izvlečkom zelenega čaja, ki je že tisoče let poznan kot rastlina, ki pomaga zmehčati kožo, jo vlaži, ščiti in ohranja njeno mladostnost. Izdelke krasijo ultra sveže teksture in nežna dišava zelenega čaja, svežih zelišč in rabarbare. GRAZIA je nad novimi izdelki še posebej navdušena, saj njihove veganske formule v povprečju vsebujejo 95 % sestavin naravnega izvora.

 

Kolekcija izdelkov Rêve de Thé

Poživljajoča dišeča vodica za telo

 

Dišeča vodica je kot koncentrat dobrega počutja. Poskrbi za občutek svežine z notami zelenega čaja, svežih zelišč in rabarbare. Poživi in kožo ovije v meglico dobrega počutja.

 

Osvežilni deodorant

Deodorant je opremljen z inteligentno tehnologijo: gre za trio aktivnih sestavin, ki se prilagodijo potrebam kože in 24 ur učinkovito preprečujejo neprijetne vonjave. Njegova tekoča tekstura s poživljajočim vonjem zelenega čaja zagotavlja takojšen učinek svežine in ne pušča belih ali rumenih sledi na oblačilih.

 

Učvrstilna krema za oblikovanje telesa

Ta nežno odišavljena krema vsebuje učvrstilni duo, ki združuje izvleček zelenega čaja in izvleček rži. Njena poživljajoča tekstura z učinkom »ledene kocke« hitro prodre v kožo ter zagotavlja navdušenje in takojšen občutek napetosti. Koža je iz dneva v dan navlažena, bolj elastična in na videz bolj čvrsta.

 

Poživljajoče vlažilno mleko za telo

To svilnato mleko za telo vas bo navdušilo s svojo neustavljivo mehkobo: zeleni čaj v kombinaciji s kompleksom 100% naravnih sladkorjev zagotavlja 24-urno vlaženje. Njegova sveža in topljiva tekstura se hitro vpije in ne pušča mastnega zaključka, tako da se lahko takoj oblečete. Njegov subtilen vonj kožo nežno odišavi in poživi vaše čute.

 

Poživljajoči gel za tuširanje

Mehkoba in svežina, sanjska harmonija za začetek dneva. Njegova topljiva tekstura se spremeni v slastno peno, ki nežno očisti kožo. Formula z rastlinsko čistilno osnovo in izvlečkom zelenega čaja pa kožo pušča mehko in udobno. Njegova sveža dišava vsako jutro in zvečer poskrbi za edinstveno sprostitev telesa in duha.

 

Izdelki naravne kozmetike NUXE so na voljo v lekarnah, specializiranih prodajalnah in v spletni trgovini www.sophia.si.

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si