Vsestranski lasni modni dodatek – nanj je bila nora tudi Madonna!

Ajda Repinšek

Mlada ustvarjalka iz Celja nas je opomnila na velik modni hit, ki ga je že v 80ih krstila pop ikona Madonna

Modni ateljeji in šiviljske delavnice ostajajo zaprte, vendar je dogajanje za zaprtimi vrati lahko kljub vsemu še kako živahno. V šiviljski delavnici Barbare Repinšek v Celju je za šivalni stroj sedla Barbarina hči Ajda, kreativna najstnica, ki je pustila domišljiji prosto pot. Mlada modna navdušenka je iz želje po novem računalniku zavihala rokave in pričela realizirati svojo prvo podjetniško idejo – lasni modni dodatek.

 

Scrunchy Banchy nosimo tudi doma

Modne lasne elastike Scrunchy Banchy posnemajo enega največjih modnih trendov iz 80ih let prejšnjega stoletja, ko so se modne navdušenke zgledovale po drzni trendseterki Madonni. Široke in nagubane lasne elastike, ki so z leti postale nepogrešljiv “statement” kos med dodatki največjih sledilk modnih smernic, so idealne za popestritev vsakodnevnih stylingov. Grazie smo si Scrunchy Banchy prisvojile kot svoj top modni dodatek, ki ga kombiniramo k pleteni obleki, teddy plašču in celo k udobni športni trenirki.

 

Modni dodatek s slovenskim podpisom

Grazie vabimo modne navdušenke, da podprejo lokalne modne obrtnice in dopolnijo svoj oblačilni videz s “statement” dodatkom Scrunchy Banchy. Svojo najljubšo lasno elastiko lahko izberete in naročite na Instagram profilu: @Scrunchy_banchy.

 

This slideshow requires JavaScript.

 


 

 

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si