Nova negovalna linija za vašega moškega

Vsaka ženska obožuje, ko njen moški omamno diši. NIVEA tokrat razvaja z novo linijo za moške, ki bo odlična izbira za pozornost, ki jo Grazie lahko podarite vašemu dragemu.

Nova linija NIVEA MEN Fresh Kick s kaktusovo vodo poskrbi za svež in buden videz ter negovano kožo obraza in telesa. Lahka formula negovalnih izdelkov nudi učinkovito 48-urno zaščito proti potenju, takoj pomiri razdraženo kožo po britju in poskrbi za edinstven, takojšen val svežine. Nova negovalna linija  vključuje dezodorant v spreju in roll-onu, gel za britje, losjon po britju, gel za tuširanje in univerzalni gel.

Kaktusova voda, ki jo vsebuje nova linija, je postala trendovska sestavina. Med drugim je tudi bogata z antioksidanti in je cenjena v kozmetiki predvsem zaradi njenih osvežujočih, vlažilnih lastnosti. Kaktusova voda je poleg tega znana po tem, da spodbuja regeneracijo kože in preprečuje razdraženost.

NIVEA MEN Fresh Kick antiperspirant

Osveži kot prha na vroč dan: združuje edinstven, takojšen val svežine in 48-urno zaščito pred neprijetnim telesnim vonjem in mokrimi pazduhami. Dišava, sestavljena iz citrusnih not, hladne mete ter trpkih odtenkov sandalovine in usnja, je modna, markantna in možata. Tudi dizajn v srebrni in kovinsko modri barvi izraža hladno svežino.

NIVEA MEN Fresh Kick gel za britje in losjon po britju

Poživljajoča formula z meto in kaktusovo vodico v trenutku prebudi vašo kožo in ji zagotavlja prijeten občutek navlaženosti. Meta je naravna sestavina, ki kožo umiri in osveži, kaktusova vodica pa poskrbi za vlaženje.

Negovalni NIVEA Men Fresh Kick losjon po britju pomiri razdraženo kožo takoj po britju in jo osveži. Izjemno lahka formula, obogatena z vodno meto in kaktusovo vodo, se hitro vpije. Osveži in poživi kožo ter prepreči razdraženost in rdečino.

NIVEA MEN Fresh Kick univerzalni gel

Negovalni gel je idealen za obraz, telo in roke – povsod, kjer se koža lahko izsuši. Izjemno lahka formula zagotavlja svež občutek in 24-urno vlaženje kože obraza, telesa in rok. Obogatena je s 100-odstotno naravno vodno meto, ni lepljiva in ne masti kože. Za optimalno nego ga nanesite zjutraj in zvečer.

NIVEA MEN Fresh Kick gel za tuširanje

Nov NIVEA gel za tuširanje z osvežilnim mentolom poskrbi za takojšen občutek osvežitve. Edinstvena formula, ki je biorazgradljiva in brez mikroplastike, je primerna za nego telesa, obraza in las.

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si