Kiehl’s predstavlja Ferulic Brew, ki bo okrepil vašo nego kože

Kiehl’s predstavlja Ferulic Brew, esenco za obraz s ferulinsko kislino in formulo za večji sijaj, navdihnjeno s starodavnimi metodami fermentacije.

V različnih kulturah in lekarniški tradiciji se je fermentacija stoletja uporabljala za konzerviranje pripravkov ter kot vir koristnih kislin, probiotikov in antioksidantov, katerih uživanje pozitivno vpliva na splošno zdravje in dobro počutje. Ko govorimo o negi kože, lahko fermentacija rastlinskih izvlečkov izdelek dodatno obogati z vitamini, antioksidanti in kislinami, ki negujejo kožo in s tem povečujejo moč sestavin. Rezultat je pomirjena koža vidno boljše kakovosti.

Kiehl‘sovi kemiki so se navdihnjeni z umetnostjo fermentacije in vrenja odločili ustvariti esenco, v kateri se Kiehl‘sovo dolgoletno lekarniško znanje in moderna znanost združujeta v učinkovito formulo, ki predstavlja popoln prvi korak vsake rutine za nego kože.

Kiehl’s predstavlja novi izdelek Ferulic Brew, esenco za obraz s ferulinsko kislino. Gre za formulo, ki se hitro vpije, pomaga vidno zmanjšati drobne linije ter hkrati izboljšati občutek teksture kože in razkriti na pogled bleščečo kožo zdravega videza.

Kiehl‘sovi kemiki so v svojih raziskavah odkrili poseben postopek varjenja, ki poteka 120 ur s pomočjo encimov kalečih semen oljne repice. V 120-urnem postopku varjenja se uporabljajo encimi rastlinskega porekla, ki pospešijo razgradnjo fizičnega rastlinskega materiala in ga spremenijo v fitokomponente iz ekstrakta olje repice. Rezultat je esenca z edinstvenim naravnim vonjem, ki vidno poveča sijaj kože, zmanjša pojav drobnih linij in že na prvi pogled zagotovi boljšo teksturo. Esenca za obraz Kiehl’s Ferulic Brew, obogatena s ferulinsko kislino, lahko koži pomaga pri obrambi pred prostimi radikali, ki so posledica notranjih in zunanjih stresnih dejavnikov, kot sta onesnaženje in stres, ki lahko povzročita vidne znake staranja. Izdelek Ferulic Brew prav tako vsebuje mlečno kislino in skvalan. Zahvaljujoč svojim lastnostim za izboljšanje videza poskuša formula z vsemi tremi sestavinami skupaj vplivati na zgodnje znake staranja, nuditi pomoč kožni pregradi, izboljšati teksturo kože, ublažiti drobne linije in vlažiti kožo, medtem ko za vidno večji sijaj ščiti pred poškodbami, ki jih povzročajo prosti radikali. Kot del zdrave rutine za nego kože Ferulic Brew znamke Kiehl’s pripravi kožo za ostale korake, da bi lahko koža bolje sprejela ciljne serume in vlažilne izdelke, ki sledijo.

Ključne sestavine
  • Ferulinska kislina

Ferulinska kislina je antioksidant, ki se pridobiva po naravni poti in se nahaja v celični steni rastlin, kot so rž in semena nekaterih vrst sadja. Kot sestavni del formule pomaga pri obrambi pred poškodbami, ki jih povzročajo prosti radikali.

  • Mlečna kislina

Mlečna kislina se v naravi nahaja v mlečnih izdelkih, kjer gre za hidrokarbonsko kislino, znano po nežnem luščilnem delovanju. Kot sestavina formule pomaga tako, da poskrbi za nežen piling kože, jo hkrati vlaži in na pogled zmanjša drobne linije ter videz neenakomerne ali hrapave teksture.

  • Skvalan

Skvalan, prepoznavna sestavina izdelkov Kiehl‘s, je lipid rastlinskega izvora. Je posebej prijazen do kože, se zlahka vpije ter je tista sestavina formule, ki vlaži kožo, ohranja občutek mehkobe, voljnosti in vlaženja.

Način uporabe

Izdelek Ferulic Brew se lahko nanese po jutranjem in večernem čiščenju. Nanesite nekaj kapljic na dlan in formulo nežno vtrite v kožo s posebnim poudarkom na licih, čelu in bradi.

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si