Tangle Teezer je izdal praznično Lollipop kolekcijo krtač

Prišel je najbolj magičen čas v letu. Čas, kadar imamo možnost, da se ustavimo in pogledamo svet okoli sebe. Čas za razmislek. Čas, da se posvetimo tistemu kar zares šteje – sebi, svojim najdražjim in vsem ljudem okoli nas ter jih opomnimo, da imamo posebno v tem magičnem času, priložnost, da smo dober zgled vsem okoli sebe ter si tako utiramo pot v boljšo prihodnost.

Ste vedeli, da na letni ravni zavržemo kar do 12 milijonov ton plastike v ocean?

Ste vedeli, da približno samo 32 % svetovne populacije reciklira, medtem ko smo dosegli raven proizvodnje, da je 75 % stvari izdelanih iz recikliranih materialov?

Čas je za spremembo – Bodi sprememba!

Tangle Teezer je tudi letos lokalno zasnoval božično Tangle Teezer kampanjo, v kateri poudarja pomen toplih objemov, prijaznih besed in druženja z najdražjimi, obenem pa poudarja skrb za okolje in pomen ozaveščanja prav vseh generacij.

#Bodisprememba je tudi eden od sloganov letošnje kampanje.

Tangle Teezer že nekaj let deluje po principu holističnega pristopa, kar pomeni da se na vsaki stopnji, od same proizvodnje do končnega izdelka, blagovna znamka trudi zmanjšati škodljive vplive na okolje.

Ali ste vedeli, da so Tangle Teezer krtače izdelane iz 100% reciklirane plastike?

Ob novi, omejeni Lollipop kolekciji je tudi embalaža spremenjena, izdelana je iz 100% recikliranega kartona in s tem še bolj prijazna okolju.

Še vedno iščete uporabno božično darilo, ki je hkrati barvito in okolju prijazno? Tangle Teezer krtače so idealno darilo za vse generacije. Ne pozabite tudi na vaše kosmate prijatelje, ki vas vsak dan veselo pričakajo z migajočim repom ter jih obdarite s Pet Teezer krtačo.

Zakaj izbrati Tangle Teezer?

Inovativna patentirana tehnologija zobcev, ki brez poškodb razčeše še tako zapletene lase. Primerne za vse generacije in vse tipe las (odvisno od modela krtače). Pisane in igrive barvne palete krtač. Izdelane iz 100% reciklirane plastike in 100% reciklirane kartonske embalaže (Lollipop kolekcija) – okolju prijazne. Visoko kakovostne in izdelane za dolgoročno uporabo.

Katero krtačo izbrati za vas in vaše najbližje?

The Original

Ste vedeli, da je prav krtača The Original prvi izdelek,ki ga je Shaun Pulfrey, lastnik blagovne znamke Tangle Teezer, predstavil na trgu?

Gre za profesionalno krtačo za lase, ki se lahko uporablja za mokro in suho česanje. Primerna je za različne tipe las, predvsem za ravne ali rahlo valovite in krhke lase. Patentirana tehnologija dveh tipov upogljivih zob poskrbi za popolno drsenje brez poškodb in vlečenja. Daljši zobci opravijo z zapletenimi lasmi in vozli, krajši pa lasem dajejo sijaj in zgladitev.

The Wet Detangler in Mini verzija Wet Detangler

Krtača za lase, ki je bila posebej razvita za mokre lase, ki je hkrati primerna tudi za česanje suhih las. Ste vedeli, da so zlasti mokri lasje še posebej občutljivi zaradi mehke povrhnjice in se zlahka poškodujejo?

Wet Detangler s svojimi edinstvenimi 325 prilagodljivimi ščetinami poskrbi, da je česanje vaših las enostavno, brez cukanja in trganja las. Lasni vozli pa razčesani.  Mini verzija prodajnega hita je primerna za mlajšo populacijo ali pa kot krtača za v torbico, za potovanja.

Si želite biti del skupnosti #BODISPREMEMBA?

Vabimo vas, da se pridružite Instragram Profilu Tangle Teezer Adria, kjer delite kako vi skrbite za boljši jutri.

Reciklirajte, ponovno uporabite stvari – izvirnost šteje. Najboljša ideja bo tudi nagrajena.

#bodisprememba

Potrebujete inspiracijo?

Skenirajte te QR kodo ali si oglejte spodnji video.

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si